Két olyan csapat a CS rájátszásában, akik nem juthatnak be az LCS-be

Két olyan csapat a CS rájátszásában, akik nem juthatnak be az LCS-be

Négy csapat van már csak versenyben az EU CS-ben, viszont ezekből kettő biztosan nem juthat be, az szabályozások miatt.

Négy csapat van már csak versenyben az EU CS-ben, viszont ezekből kettő biztosan nem juthat be, a szabályozások miatt, azaz, ha a Fnatic Academy és/vagy a Misfits Academy nyerné meg ellenfele ellen a playoff-ot, akkor el kell adják a helyüket valaki másnak.

Az első összecsapás, az FC Schalke 04 és a Misfits Academy között zajlik majd. Bár az LCS-ben dominál a Misfits és az EU CS-ben sem teljesít rosszul, negyedik helyen jutott csak be a rájátszásba. Ezzel szemben a Schalke-nak 5 győzelem, 0 döntetlen és 0 vereség a mutatójuk, tehát 10 meccset nyertek meg mindenféle gond nélkül. Nem lesz könnyű dolga a Misfits-nek, a Schalke egyelőre nagyon magabiztosnak tűnik.

A Fnatic Academynek talán több esélye van a PSG-vel szemben, jelenleg mindkét csapat 2 győzelem, 1 döntetlen és két vereség a mutatójuk. Az alapszakasz alatt az első héten találkoztak, akkor a Fnatic Academy kerekedett felül Yellowstart csapat felett, de azóta sok idő eltelt, szóval az erőviszonyok változhattak. Többek között Broxah már nincs a csapatnál, ugyanis leváltotta Amazing-et a nagy csapatban.

Mindkét széria Bo5 lesz, a Schalke és a Misfits Academy március 19-én, délután 4-től indul, a Fnatic Academy és a PSG pedig március 26-án szintén délután 4-től.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.