A Giants még mindig nem lépett túl a remake-en

A Giants még mindig nem lépett túl a remake-en

Emlékszünk még a Giants Vitality elleni meccsére? Ha mi nem is, a Giants-esek biztosan, legalábbis az inerjú alapján.

Múlt hét csütörtökön egy igen kellemetlen helyzetbe került a Giants a Vitality-vel szemben, amikor egy ingame bug miatt a már győztesnek hitt meccset újra kellett csinálni és utána kikaptak.

Megkérdőjelezhető döntés a Riot részéről, ami a Giants győzelmébe került!

Aioween | 17/03/10 16:00 A csütörtöki napot a Giants és a Vitality összecsapása indította. Az első meccset a Giants nyerte meg, de a lényeget inkább a második jelentette. Pontosabban az első második meccs, mivel történt egy teljes remake egy játékon belüli hiba miatt. Történt ugyanis, hogy a Vörösszederhát környékén kialakult egy csapatharc a 26.

Vasárnap az egész mezőny talán legkönnyebb ellenfelével kellett szembenézniük, vagyis az Origennel, ami továbbra is csak döcög. A szériát egyébként a Giants nyerte 2-1-re, a második meccsek terén továbbra sem tudtak egyet sem nyerni, de legalább a szériagyőzelem összejött, így most fej-fej mellett állnak a negyedik helyen a Roccat-tel. A meccs után az egyik játékos interjút szokott adni, ezúttal a csapat dzsungelesére esett a választás, azaz Mementora.

Memento elmeséli a szünet alatti pillanatokat, hogy mennyire tisztán szerettek volna játszani és ez az egész rossz hatással volt a csapatra. Elmondása szerint Djoko-t elpusztította azon a mérkőzésen. A technikai szünetet megelőző másodpercekben döntötték el, hogy rámennek a Baronra, viszont amíg ez tart, addig nem szabad beszélni egymással és ez nagyon megerőltető mentálisan. 20 percen keresztül ültek csendben és átgondoltak minden egyes eshetőséget, hogy mikor mit kéne csinálniuk, aztán a bíró bejelentette, hogy remake lesz és ott eldurrant mindenkinek az agya. Tisztában van azzal, hogy ők profik és a helyén kellett volna kezelniük a helyzetet, de még sosem éltek át ilyet, fejben már indultak volna haza a győzelem után és ezt elvették tőlük. 5 percet kaptak arra, hogy oldalt válasszanak és kitaláljanak egy teljesen új kompozíciót, véleménye szerint el kellett volna halasztani a meccset, hogy mindenkinek kitisztuljon a feje addigra.

Ha az interjú nem lett volna elég, Flaxxish is adott egy burkolt célzást a hősválasztás alatt, olvassátok egybe a hősök kezdőbetűit.

Érthető a kiakadás a részükről még mindig, vagy ez már túlzás?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.