A Liquid szemet vetett az OpTic legjobbjaira, teljesen kifosztanák a csapatot

A Liquid szemet vetett az OpTic legjobbjaira, teljesen kifosztanák a csapatot

Úgy tűnik stanislaw igazolása nem volt elég, újabb két OpTic játékos venne át a Team Liquid, már meg is vannak a távozók.

A stanislaw-Hiko csere egyértelműen a Liquid-nek jött jobban, a régóta irányítógondokkal küzdő, egykori Major döntős amerikai csapat végre megkapta a hőn áhított IGL-t. Az OpTic próbálta gyorsan betölteni a keletkezett űrt, ám Hiko érkezése és NAF irányítása nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Ez gyors volt! Hiko úgy néz ki máris végzett az OpTic-nál

A Team Liquid-től érkezett játékos szolgálataira a legutóbbi Pro League meccsen már nem tartott igényt a csapat, új ötödik után néznek.

A csapat tehát új irányító után néz, de elképzelhető, hogy hamarosan egyéb posztokra is igazolniuk kell majd, hiszen a Liquid vérszemet kapott, és úgy tűnik nem állnak meg annál, hogy egyedül stanislaw-t igazolják le az OpTic aranykorát elhozó ötösből.

Mixwell és RUSH is a kiszemeltek között van, nehéz lenne vitatkozni vele, hogy ez a két játékos volt a csapat sikerének kulcsa az irányító stanislaw mellett. Ha sikerül lecsapniuk a két skillgépre, jdm és Pimp is távozhat, amivel kialakulna az EliGE-nitr0-stanislaw-mixwell-RUSH ötös, ami a nevek és szerepek alapján egy elég ütős csapat képét vetíti előre.

Jdm számára az OpTic lenne a következő állomás, Pimp azonban a hírek szerint inkább visszaköltözne Európába, így az OpTic ha összejön a csere, csak három játékossal áll majd. NAF, tarik és jdm mellé egy vérbeli irányító (esetlen adreN?) és egy hatékony support játékos passzolna leginkább.

A hírek hallatán az egyik szemünk nevet, hiszen izgatottan várjuk, létrejön-e a Liquid-nél az amerikai Dream Team, a másik viszont sír, mert azért valljuk be, kár ezért az OpTic-ért.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!