10 napos bootcampre vonult a HellRaisers Kijevben

10 napos bootcampre vonult a HellRaisers Kijevben

Van mit helyre ráznia a csapatnak, amíg pedig a srácok játszanak, a HR stábja eláraszt majd minket fotókkal és videókkal.

A HellRaisers számára álomszerű időszak kezdődött DeadFox leigazolásakor, a csapat bejutott az EPICENTER döntőjére, bent maradtak az ESL Pro League-ben, majd a Major kvali és végül az atlantai Major is összejött. 2017 viszont már másik arcát mutatta.

A kvalik nem akartak összejönni, a HR lecsúszott a DreamHack Las Vegas és az IEM Katowice főtáblájáról is, és az ELEAGUE 2017-es Majorról is kiestek, kissé meglepő 0:3-as mérleggel.

A március 13-án kezdődő 10 napos bootcampen tehát lesz mit átbeszélnie a csapatnak, de persze nem kizárólag ez a kijevi látogatás célja. A gyakorlás mellett ilyenkor a közösségépítés és egymás alaposabb megismerése is rendkívül fontos az öt játékos számára, és hogy mi is jobban belássunk a kulisszák mögé, arról a HellRaisers stábja gondoskodik majd.

Interjúkat, videókat, cikkeket és fotókat ígértek a rajongóknak az együtt töltött 10 napról, reméljük DeadFox is kiveszi majd belőlük a részét.

A héten esedékes online meccseket tehát LAN-hangulatban játsszák majd a srácok, reméljük az ESL Pro League és a StarLadder selejtező után is megmarad a jókedvük!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!