Top5 Astralis jelenet az IEM Katowice döntőről - VIDEÓ

Top5 Astralis jelenet az IEM Katowice döntőről - VIDEÓ

A győztes dán csapat elkészítette saját toplistáját a Bo5 döntőről. Mindegyik mapról akadt valami, de KJAERBYE valahogy csak kimaradt.

Az IEM Katowice döntőjében a FaZe és az Astralis csaptak össze, a ritkán látott Bo5 formátum miatt pedig várható volt, hogy rengeteg szép megmozdulást hoz majd az elhúzódó döntő. Végül a lehetséges 5 mapból csak négyre került sor, ám szépségdíjas lövések így is akadtak szép számmal.

Természetesen a győztes Astralis is elkészítette saját toplistáját, a Top5-ben mind a négy pálya helyet kapott, ám a játékosok közül KJAERBYE kimaradt. Ennek legfőbb oka dupreeh, aki kibérelte magának az első két helyet:

A dánok sikerekkel övezett menetelése immár több hónapos, kiegyensúlyozott teljesítménnyel párosul, nagyon összerakták ezt az ötöst akár a szerepekre, akár a skillre, akár a csapatot segítő háttéremberekre gondolunk. Nem is véletlen, hogy a világranglistán immár 14 hete az élen állnak, ez idő alatt pedig többször is összejött nekik az 1000 pontos, hibátlan teljesítmény.

Ezt előttük az ESL One Köln győztese, az SK tudta hozni 2016 júliusában, azóta nem volt 1000 pontos dominancia a CS:GO profik világában.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!