Snax brutális meccsel ünnepelte az ezres fordulót!

Snax brutális meccsel ünnepelte az ezres fordulót!

A Virtus.pro egyik legfiatalabb tagja máris túl van 1000 tétmeccsen, a jeles fordulót a fnatic bánta!

Snax képességeit kár lenne vitatni: a jelenkori CS egyik legsokszínűbb és legtehetségesebb figurájáról beszélünk, ha róla van szó. AWP-vel és rifle-lel egyaránt halálos, egyénileg is képes köröket hozni, de játékintelligenciája a csapattársaknak is hatalmas segítség a körön belül, nem is véletlen, hogy a LAN-okon ő ül középen, az irányítóknak fenntartott pozícióban.

Bár még nincs 24 éves, a világ egyik legjobb csapatának IGL-je, Major győztesnek és többszörös milliomosnak mondhatja magát a játéknak köszönhetően, tavaly pedig a világ legjobb 5 játékosa közé is beválasztották!

A temérdek cím mellé most egy újabb fordulópont érkezett karrierében, elérte a HLTV által nyilvántartott mapok tekintetében a bűvös ezres számot:

A jeles alkalom tekintetében alaposan bele is húzott Snax, szinte egyedül cipelte a csapatot egyik legjobb mapján, Mirage-on a fnatic ellen:

A meccs vége sima VP győzelem lett, a meccs embere egyértelműen Snax:

Csak összehasonlításképp íme pár példa, hogy miért olyan nagy szám az 1000 mapos álomhatár. Ugyanis ez a szám csak a HLTV-s meccsektől, vagyis a nagy kupákban lejátszott mapokból építkezik, így értelemszerűen aki több versenyre jut be vagy többször hívják meg és ezeken jó messzire jut, annak fog jobban nőni a statisztika.

Itt van olofmeister, aki idősebb is Snax-nél, a fantic aranykorának is részese volt, mégis csak 803 mappal áll karrierében. A Snax-szal egyidős dupreeh 964-nél jár, de az amerikai mezőnyben szenvedő veterán n0thing csak 613-mal szerénykedik.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!