Starladder után DreamHack: kvalikkal lesz tele a HellRaisers hete

Starladder után DreamHack: kvalikkal lesz tele a HellRaisers hete

Két LAN-ra is kijuthatnak DeadFox-ék egy hét alatt, aggasztó nehezítő tényezők a láthatáron.

A HellRaisers a múlt hét elején 10 napos edzőtáborba vonult, a mostani hét közepéig tehát még közösen, a kijevi gaming house-ból játszanak a srácok. Ez egyrészt jó hír, hiszen a StarLadder i-League selejtező elődöntőjében még nap 19 órától csapnak össze a fnatic-kal, a közös légtér és hangulat pedig segíthet a nehéznek ígérkező meccsen.

10 napos bootcampre vonult a HellRaisers Kijevben

Van mit helyre ráznia a csapatnak, amíg pedig a srácok játszanak, a HR stábja eláraszt majd minket fotókkal és videókkal.

A hét közepén esedékes utazás azonban már más tészta, hiszen gyakorlóidőt vesz el a csapattól és lefárasztja a játékosokat a következő kvali előtt, vasárnap indul ugyanis a DreamHack Austin zárt selejtezője, ahol a HR meghívottként vesz majd részt.

A négy meghívott mellé a szombati nyílt selejtezőből újabb négy csapat küzdheti fel magát, de mindannyiuk közül csak egyetlen egy gárda jut majd ki Amerikába. A 100 000 dolláros összdíjazású versenyre már csak a kvalifikált csapatok helye kiadó, a meghívottakat régebben bejelentették:

Tovább bonyolíthatja a helyzetet a napokban kipattanó pletyka STYKO jövőjéről, még akkor is, ha semmi valóságalapja nincs. Reméljük nem remegnek meg a fejek és a kezek sem ma fnatic ellen, sem hétvégén a DreamHack zárt kvaliján.

a

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!