Végre megvan Maikelele új csapata, a dignitas karolta fel őket!

Nagy nevekkel állt össze Maikelele, egy Minorra bőven esélyes lesz ez az ötös még rövid felkészüléssel is!

Megvan végre a régóta várt ötös, Maikelele új csapata csak összeállt. A pletykák és a csapat építése már a kölni Major előtt megkezdődött, ám valóság csak mostanra, majd egy év múlva lett a dologból. A FaZe kezdőjéből tavaly áprilisban tették ki, azóta csak egy rövid NiP-es beugrás és az egy LAN-t megélt qwerty, amit fel tud mutatni.

Maikelele már tudja, kik lesznek újdonsült csapattársai!

Bár még mindig nagy a titkolózás, úgy tűnik összeállt az ötös, lássuk kik jöhetnek szóba.

Az utóbbi időkben a rengeteg forgatás miatt azonban ismét reflektorfénybe került, hiszen mellette még rengeteg játékos vált létszámfelettivé különböző együtteseknél. Fox, jkaem és RUBINO mind cserepadon tengette az idejét, így nem volt kérdés, összeállnak-e Maikelele-vel. Ötödik nem volt, ahogy csapatnév sem, pedig egy ideig még a PSG is szóba került.

Újabb focicsapat vághat bele a CS:GO-ba, ezúttal a PSG-t környékezik

A francia sztárcsapatról lecsúsztak, de úgy tűnik a francia klubóriást máris megtalálta magának egy háttérben formálódó csapat!

Mostanra azonban letisztult minden, megvan az ötfős kezdő és egy jónevű szervezetet is sikerült leakasztani, a North-ba vándorló dánok után újra van csapata a dignitas-nak, ráadásul nem is akármilyen!

Az első négy embert talán nem kell senkinek bemutatnunk, Pita pedig szintén jól ismert név a CS:GO világában. A NiP és a CLG egykori coach-a, aki ismét gamer székbe ül, hogy IGL-ként segítse új csapatát.

A Minorra tehát egy újabb betonerős együttes érkezhet, ha eddig durva volt a névsor, ezzel a bejelentéssel csak még erősebb lett a mezőny!

Most már biztos, ez lesz minden idők eddigi legdurvább Minor versenye!

A PGL Major európai Minorján nagyobbnál nagyobb nevek csapnak majd össze, 5 ESL Pro League-ben szereplő együttes is ott lehet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!