Még sosem kellett ennyit várni egy új hősre

Még sosem kellett ennyit várni egy új hősre

Mivel az utóbbi időben több rework-öt is kaptunk (Galio, Warwick), igencsak megcsúszott egy új hős kiadása, ennyit még sosem kellett várni.

Amióta létezik a League of Legends, még sosem kellett ennyit várni két hős kiadása között. Ez persze betudható annak is, hogy az utóbbi időben két teljes rework-öt kaptunk Warwick, illetve Galio kapcsán, de akárhogy nézzük, ők technikailag nem minősülnek új hősnek.

Galio végre GaliJó lehet? Az első teaser alapján ígéretes

Tegnap jelent meg egy teaser videó a Galio rework kapcsán és hát azt kell mondjuk elég ütősre sikerült. Galio új személyisége dagad a magabiztosságtól, reméljük játékával is alá tudja majd ezt támasztani.

A legújabb hős, amit kaptunk a Riot Games-től, az Camille volt, akit 2016 december 7-én adtak ki, azt is mondhatjuk, hogy egy kicsit megcsúszott mikulási ajándék gyanánt. Azóta viszont még csak szó sem esett új hősről, semmilyen formában, még teasert se kaptunk. A várakozási idő jelenleg 3 hónapnál, 2 hétnél és 6 napnál tart, ezzel már rekordot döntöttünk.

Galio a 7.6-os patchben jön ki, így reálisan nézve, legkorábban a 7.8-as patchben számíthatunk bármi újra, ami terv szerint április 19-én lép érvénybe, addigra már 4 hónapnál és 3 hétnél fogunk járni. Mivel Galio és Urgot kiadása között még egy tank frissítés is aktuális lehet, ezért reális a 7.8-as patch. 

Innentől kezdve bármikor is jön ki az új hős, az már biztos rekord lesz. Az eddigi leghosszabb időt egyébként 2015-ben,  Tahm Kench (július 9.) és Kindred (október 14.) kiadása között kellett várnunk, ami 3 hónap, 1 hét és 6 nap volt. A legrövidebb időt pedig 2010-ben, Malzhar (június 1.) és Olaf (június 9.) kiadása között, ahol pusztán 8 nap telt el.

Szerintetek mikor bővülhet az Idézők szurdoka egy új szereplővel?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!