Hiko tényleg lelépett, csere várható a Team Liquid-nél is

Hiko tényleg lelépett, csere várható a Team Liquid-nél is

Az amerikai mezőny továbbra sem nyugszik, két sztárcsapat is forgatásra szánta magát.

Az OpTic és a Team Liquid sem talált még rá az ideális ötösre, marad a forgatás és a találgatás, vajon ki megy és ki érkezik? Az OpTic helyzete viszonylag tisztább, hiszen egyértelmű, hogy az eddigi beugró HiKo távozásával fellépő üres helyet egy irányítóval kellene kitölteniük.

Az persze kicsit furcsa, hogy ilyen könnyen elengedték a kontinens egyik legjobbját, hiszen HiKo eredményeihez és tudásához nem fér kétség. Egy igazán fontos statisztikát például egyedül vezet Észak-Amerikában.

A megüresedett posztra egyelőre freakazoid ugrott, de hosszútávú megoldást tőle sem remélnek a csapatnál, gőzerővel zajlik a keresés. És lehet nem csak egy helyre, hanem rögtön háromra kell majd embert szerezniük, ha a Liquid tényleg harcba száll az OpTic sztárjaiért.

A Liquid szemet vetett az OpTic legjobbjaira, teljesen kifosztanák a csapatot

Uacute;gy tűnik stanislaw igazolása nem volt elég, újabb két OpTic játékos venne át a Team Liquid, már meg is vannak a távozók.

RUSH és mixwell érkezése egyelőre még csak pletyka, de az biztos, hogy valami készülődik a Liquid háza táján. A csere tényét már többen megszellőztették, konkrét érkezők és távozók viszont egyelőre még nincsenek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!