Gerard Piqué új esport projektet indított - akár rátok is szüksége lehet

Gerard Piqué új esport projektet indított - akár rátok is szüksége lehet

Ismét egy foci világsztár kacsingat az esport felé. De most övé a projekt és nem csak a pénzt adja.

Ibrahimovic után, ismét egy foci legenda érezte úgy, hogy eljött az ideje annak, hogy közeledjen az esport felé. De Gerard Piqué a svéd csatárral ellentétben nem csendestársként szállt be egy már meglévő esport szervezetbe, hanem létrehozott egy efootball.pro elnevezésű projektet. Az egészről egyelőre nem tudni sokat, csak annyi biztos, hogy a Barcelona játékosa a tegnapi napon a következő bejegyzést tette közzé a Twitterén:

Ha valaki pedig tovább megy a linken, akkor egy olyan oldalra juthat, ahol a projekthez keresnek professzionális munkatársakat versenysport, marketing, üzleti és rendezvényszervező irányban. Hivatalosan ennyi információnk van, semmit többet nem osztottak meg erről az egészről. De ha figyelembe vesszük a közelmúlt pletykáit, akkor kiderül, hogy Piqué már jó ideje kacérkodik azzal az ötlettel, hogy valahogy részévé válik az esport világnak. Emellett pedig Neymar-ral együtt már többször beszéltek arról, hogy a FIFA a kedvenc játékaik között van és, ha van szabadidejük akkor szívesen veszik kézbe a kontrollert.

Ebből kifolyólag pedig ez a mostani projekt is nagy valószínűséggel a FIFA köré épül majd. Ha valaki úgy érzi, hogy neki ott a helye és megpróbálna bekerülni a kezdeményezésbe, akkor azt ezen a linken megteheti. Egyébként van még egy másik pletyka is, ami felröppent nemrég. Hogy a Barcelona is a Schalke illetve a PSG nyomdokaiban akar lépni és esport divíziót akar létrehozni. Lehet ez lesz az csak még titkolóznak?

Ha még több sporthírt szeretnél, kattanj át a Goal.com-ra!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!