Egy tréningközpont mind felett

Egy tréningközpont mind felett

Az új oldal a legnagyobb CS:GO útmutató és training központjává válhat.

Ugyan a CS:GO rangrendszer titkait hétpecsétes lakat alatt őrzi a Valve, azt azért sejthetjük, a legtöbben nem a Global Elite csoportba tartoznak. Akárhogy is oszlik meg a CS:GO társadalom, a legtöbben magasabb rangra áhítoznak, de a legfelső szintet csak kevesen érik el. Ők valószínűleg sok időt és energiát fektetnek a kívánt cél eléréséhez, hiszen ez igen nehéz feladat.

Ahhoz, hogy igazán az elit mezőnybe tartozzunk, ismernünk kell a játék minden csínnyát-bínnyát. A rengeteg gyakorlás mellett, taktikai trükkök hadát kell betéve tudnunk minden egyes pályára, ehhez pedig adott esetben sokat kellett az interneten keresgélni.

„Egyszer egy harminc perces bemutatót néztem Mirage-ról, majd valahol a videóban találtam egy 35 másodperces gyöngyszemet. Ugyan több praktikus rész is volt benne, de nekem, mint aki A rámpán szokott T oldalon játszani, nagyon hasznos volt. A készítő javaslata szerint tetris és palota közé egy füstöt, majd egy vakító gránátot kellett a lépcső felé dobni mielőtt kinéznénk. Ez volt az a mozzanat, ami a személyes statisztikámat nagyban javította meccseken és nagyban hozzájárult a feljebblépéshez.

A legfontosabb azonban még is az volt, hogy ez megváltoztatta a gondolkodásomat a CS:GO-val kapcsolatban. Elgondolkoztatott azon, hogy kell egy jobb módja annak, hogy megtanulhassuk a CS:GO-t. Így született meg a Boomeo.”

Ezek az alapító Simon Abitbol szavai az indulásról. A Boomeo site több, mint egy videó gyűjtemény. A sok hardware és periféria útmutató mellet, találhatunk wallbang-ekről és ugrásokról is videókat, vagy elemzéseket, mint például S1mple híres fake AWP dobását. Mindezeket pedig a Cloud9, SK Gaming, CLG vagy a G2 sztárjainak tolmácsolásában.

De a legjobb része az oldalnak a modulárisan felépülő játékosokra és szerepkörökre bontott szeparált bemutatók, ahol külön a támadó és védekező oldalt is megtaláljuk az egyes pályákra szabva. Tehát nem kell hosszú videókat nézni és keresgélni. Könnyen megtalálhatjuk a kívánt képsorokat, ha például Cache-en egy A támadásnál MID pozíciókról akarunk tippeket vagy Dust 2-n egy Entry fragger szemszögéből akarunk tanulni. Nem beszélve az olyan körökről, mint az ECO vagy a pisztoly kör. Az egész site a training köré épült, keresgélés nélkül a saját üzemeltetésű amerikai és európai szervereken is olyan játékmódokat találhatunk, mint a DUELS (1v1), DM-Pisztoly, DM HS only vagy a Retake.

Tehát a Boomeo egy olyan training platformmá kíván válni, ahol egy helyen kínál sok tartalmat és lehetőséget a fejlődni kívánó játékosoknak. A site még béta állapotban van és az igazán hasznos tartalmak egy prémium előfizetés keretein belül érhetőek majd el, azonban aki időt és energiát akar megspórolni, annak könnyű és gyors megoldást kínál.

Ti igénybe vennétek-e egy ilyen fizetős szolgáltatást?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!