Csoportgyőztes a HellRaisers, két sima meccsel jutottak tovább

Csoportgyőztes a HellRaisers, két sima meccsel jutottak tovább

Mindkét Bo1-ét Cache-en játszotta a csapat, ami újabban nagyon megy DeadFox-éknak, az Epsilon lett a második.

Erős csoportot sorsoltak a HellRaisers mellé az első Binary Dragons kupán, hiszen a Pro League-ben érdekelt Kinguin mellett az Epsilon-t is megkapták DeadFox-ék, negyedikként pedig az ismeretlen svéd mixet, a zzz-t osztották melléjük.

Két magyarral indul a Binary Dragons kupa első szezonja

DeadFox mellett FLEAV is a nemzetközi elitben próbálhatja ki magát a 6 milliós összdíjazású online versenyen.

Az első meccsen rögtön velük mérkőztek a HR-esek, sima 16:5-ös sikerrel gázoltak át rajtuk Cache-en. Jöhetettt a győztesek rangadója, ahol a Kinguin ellen szintén Cache-en kellett bizonyítani. DeadFox kiváló játékának is köszönhetően kiváló csapatmunkával a HR lengyel ellenfelét is hamar elintézte, a vége itt 16:4 lett.

Gyorsan összejött tehát a csoportgyőzelem a srácoknak, amivel márisa legjobb 8 között érezhetik magukat. Ha azt nézzük, hogy a döntősök között 17 000 dollárt osztanak szét (12 a győztesnek, 5 a másodiknak) a HR szeme előtt nem is lebeghet más.

Az ujjgyakorlatnak is beillő meccs után ma azonban már igazi erőpróba vár DeadFox-ékra, este 19 órától a Na'Vi-val meccselnek az ESL Pro League európai csoportkörében. Élő közvetítés természetesen lesz, le ne maradjatok a Bo2-es összecsapásról:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!