Verhető ellenfeleket kapott a magyar Hearthstone válogatott

Kiderült, kik fogják képviselni hazánkat a Hearthstone Global Games-en.

Hétfő este fény derült arra, kik lesznek azok a játékosok, akik képviselhetik majd hazánkat a Hearthstone Global Games-en. Csapatkapitányként exigo helye biztos volt, aki mellé a közönség a PenhaDani, ChaiNCalleR, Exair hármas szavazta be.

A versenysorozat két hét múlva, április 10-én kezdődik, és már azt is lehet tudni, kik lesznek Magyarország ellenfelei: hazánk Dél-Koreával, Görögországgal, Hongkonggal, Portugáliával és Szlovákiával került egy hatosba.

  • Dél-Korea: handsomeguy (kapitány), Kranich, DDayHyoNi, Flurry
  • Görögország: Likeaßawse (kapitány), tsiboukis, Logan, Dethelor
  • Hongkong: Yulsic (kapitány), kin0531, blitzchung, 一抽入魂
  • Portugália: Ginger (kapitány), DrBoom, Ignite, Cereza
  • Szlovákia: ritchie (kapitány), IvanFloch, Pavel1111, Naturelord

A magyarok nem panaszkodhatnak, már ami a beosztást illeti, hiszen egyértelműen verhető ellenfeleket kaptak a srácok. A koreaiak közül ketten is ott voltak a tavalyi világbajnokságon, de Kranich is jól ismert veterán, míg a görögök a második legtöbb játékost delegálták a Winter Playoffra, így erős náluk a kompetitív közeg - ez a két csapat lehet a legnagyobb ellenfél. Akiről még mindenképpen szót kell ejteni, az a hongkongiak játékosa, Yulsic, aki szintén ott volt a tavalyi BlizzConon, sőt, a hétvégi Winter Championshipen is játszott, de vele együtt is verhetőnek tűnnek az ázsiaiak, akárcsak Portugália és Szlovákia.

A Hearthstone Global Games második szakaszába 24 nemzet jut majd tovább, így három csapatot kell megelőznünk a fentiek közül - az esély abszolút megvan a továbbjutásra!

Ami a többi nemzetet illeti: a svéd (Powder, Orange, Ostkaka, Forsen), az orosz (Pavel, ShtanUdachi, SilverName, INER), az ukrán (DrHippi, Neirea, Kolento, NickChipper), az amerikai (HotMEOWTH, Amnesiac, Firebat, Dog) és a holland (Tyler, Thijs, Mitsuhide, Theo) csapat tűnnek a legesélyesebbnek.

Vannak jókora meglepetések is: a németeknél például Xixo és SuperJJ is kimaradt, pedig az elmúlt egy évben ők voltak hazájuk legjobbjai, bekerült azonban P4wnyhof, aki ellen igen komoly kampányt folytattak a csapattársak. A spanyoloknál is van jókora hiányzó: a magasan legjobbnak tartott AKAWonder nem került be a válogatottba.

Két hét múlva tehát indul a verseny - kövessétek oldalunkat a további részletekért!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!