Döntetlen a HellRaisers-Na'Vi meccsen, továbbjutásra állnak DeadFox-ék

Döntetlen a HellRaisers-Na'Vi meccsen, továbbjutásra állnak DeadFox-ék

Az ESL Pro League legutóbbi fordulójában a HR ismét egy nagy skalpot gyűjtött be, pontosztozkodás a Na'Vi ellen.

Az ESL Pro League legutóbbi szezonjában a friss HellRaisers lineup sima 2:0-ra gázolta el az akkor még önmagát kereső Na'Vi-t, Train és Cobblestone is HR győzelemmel ért véget.

Meglehet a továbbjutás, DeadFox-ék alig engedtek kört a Na'Vi-nak!

A HellRaisers 16:7 és 16:5 arányban múlta felül a Pro League egyik legnagyobb esélyesét.

A mostani meccsen viszont már az elején látszott, nem tudják megismételni a tavaly bravúrt, Inferno-n ugyanis egy tökönrúgással felérő 14:1-es félidőt hozott a Na'Vi CT-ben. Innen már lehetetlen volt visszakapaszkodni, pár becsületkört még behúztak DeadFox-ék, mielőtt végleg kapituláltak volna. A nyitók végig a HR oldalán estek, de emberelőnyből is szinte mindent elbuktak, megérdemelt volt a Na'Vi győzelme.

Mirage viszont sajnos pont ugyanolyan rosszul indult, ahogy Inferno abba maradt. GuardiaN-ék már 7:1-re is vezettek terror oldalon. Innen azonban egy hihetetlen feltámadás után beindult a HR rakéta, és a félidőben már csak 8:7-es különbség állt az eredményjelzőn. Támadásban jól indított a HR, zsinórban húzták a köröket, 14:8-ig meg sem álltak a srácok.

Ekkora azonban még a Na'Vi utolsó erejéből megvette a dupla AWP-t, és a HR innentől körökig moccanni sem tudott. A GuardiaN-s1mple AWP-s páros minden egyes körben 3-4 fraget lőtt a HR-re, míg végül 3 kör és egy időkérés után végre sikerült rést ütni a pajzson. A vége tehát 16:11 lett, rendkívül fontos három pontot húztak be DeadFox-ék a továbbjutás szempontjából.

A HR tehát őrzi továbbjutó helyét, de a csoportkör vége még nagyon messze van, ha a tavalyi statisztikákból indulunk ki, legalább 15 győzelemre van szüksége annak, aki biztosra akar menni. Az ESL Pro League közvetítései ma is tovább robognak, 19 órától Na'Vi-NiP mérkőzésen izgulhattok a már megszokott csatornán:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!