Visszalépett a svédek sztárja, aki azt reméli, a Blizzard elgondolkodik

Visszalépett a svédek sztárja, aki azt reméli, a Blizzard elgondolkodik

Forsen megígérte, hogy ha P4wnyhof bekerül a német csapatba, ő nem vesz részt a Hearthstone Global Games-en. Így is lesz.

Teljesítetlen ígéretet láthattunk már nemrégiben a Hearthstone világában, úgy tűnik azonban, hogy vannak olyanok is, akik tartják magukat a szavukhoz: a svéd játékos, Forsen igen komoly döntést hozott meg nemrégiben.

A történet március elejéig nyúlik vissza, amikor is kiderült, hogy a német Hearthstone Global Games-válogatottba P4wnyhofnak is van esélye bekerülni. Nyugodtan hívhatjuk őt botrányhősnek, hiszen bőven tett azért, hogy ne legyen magas reputációja. Streamjein például viewbotokat használt, míg 2014-ben a TaKe TV Gentlemen Cup szervezőjeként lényegében csalt: a saját csapata, a Planetkey Dynamics javára "tévedett", amikor rosszul számolták ki a játszmaarányt pontegyenlőségnél.

A németek saját csapattársukat utálják ki a Hearthstone Global Games-ről

Továbbra is zajlik a kampány P4wnyhof ellen, Sintolol talán minden eddiginél messzebbre ment.

Több játékos is (köztük SuperJJ, Xixo és Forsen) azt ígérte: ha P4wny bekerül német válogatottba, akkor ők köszönik szépen, de nem kérnek a Hearthstone Global Games-ből. Nos, ez végül megtörtént, P4wnyhofot beszavazták, igaz, SuperJJ és Xixo - óriási meglepetésre - nem kerültek be a német csapatba, Forsen viszont ott van a svéd válogatottban. Pontosabban csak volt, nemrég ugyanis lemondta a szereplést.

"Miután korábban azt mondtam, hogy nem fogok szerepelni, ha őt beszavazzák, ezért lemondok a helyemről. Sokan bizonyára azt fogják mondani, hogy nem kéne, hiszen ő így is, úgy is ott lesz. Úgy gondolom azonban, hogy fontos megtartanom a szavamat és ezáltal üzenni. Ahogy korábban már elmondtam, a Blizzard már nem veheti vissza P4wny jelölését, még akkor sem, ha ezt szeretnék esetleg, miután fény derült a botrányokra. Ha azonban nem csinálok semmit, és játszok a versenyen, akkor lehet, hogy a Blizzard a jövőben is meg fogja hívni."

Ami Forsen helyét illeti: a svéd játékos azt reméli, hogy SjoW ülhet majd be negyedikként a svéd válogatottba.

Van tehát dráma bőven az áprilisban induló Hearthstone Global Games kapcsán - reméljük, hogy ez a magyar csapatra semmilyen szinten nem lesz kihatással.

Verhető ellenfeleket kapott a magyar Hearthstone válogatott

Kiderült, kik fogják képviselni hazánkat a Hearthstone Global Games-en.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!