Magyar résztvevője is lesz a katowicei WoT döntőnek

A Team GoHard nagyot ment a playoffban!

Befejeződött az európai Golden Liga online rájátszása, ahol a magyar kapitánnyal (kajzoo) rendelkező GoHard az alapszakaszban elért 3. helyezése miatt kedvező helyzetből várhatta a 6. eSubát. Végül egyetlen percig sem forgott veszélyben a GoHard győzelme, de a BO13 rendszerben aratott 7:1-es győzelem a kezdés után nem sokkal már-már túl sima volt. Mindkét csapat követett el óriási - mind taktikai, mind egyéni - hibákat, de az esetek többségében a másik fél ezt nem igazán tudta kihasználni.

A másik, Oops - UTOPIA meccs már sokkal kiegyenlítettebbnek ígérkezett, csakhogy az Oops nem keveset készült és a tavalyi formájukra is egyre jobban rátaláltak, 5:0-ig meg sem álltak, uralták a meccseket és teret sem engedtek. Aztán az UTOPIA feljött, nagy részben PaPaPawian hihetetlen arty lövéseinek köszönhetően, nem egyszer lőtt 2000 körüli dmg-et egyetlen lövésből. De ezzel nem lehet bekerülni az offline döntőbe, az Oops felszívta magát és 7:3-ra nyerve kvalifikálta magát a szezonban már másodszorra.

Kvalifikáció nélkül jutott be a DiNG és a Kazna Kru, a GoHard - Oops (2:5) meccs győztese a Kazna, a vesztes a DiNG ellen játszhat Katowicében.

A rájátszás és a döntő ágrajza:

Wot Katowice döntő

A meccseket a WGL hivatalos csatornáján követhetitek figyelemmel:

Élő videó megtekintése innen: wgl_en – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.