Két németet is kizártak a Hearthstone Global Games-ről!

Két németet is kizártak a Hearthstone Global Games-ről!

A botrányhős P4wnyhof mellett a csapatkapitányt is kizárta a Blizzard a versenyről.

Úgy tűnik, révbe ért a P4wnyhof elleni kampány a Hearthstone Global Games kapcsán: a Blizzard bejelentette, hogy kizárja a német játékost az áprilisban kezdődő versenysorozatból.

Korábban több játékos is kijelentette: ha P4wny bekerül a német válogatottba, ők nem indulnak a versenyen, így tiltakozva ellene. P4wnyhof korábban streamjeinv iewbotokat használt, míg 2014-ben a TaKe TV Gentlemen Cup szervezőjeként lényegében csalt: a saját csapata, a Planetkey Dynamics javára "tévedett", amikor rosszul számolták ki a játszmaarányt pontegyenlőségnél.

P4wnyhofot végül beszavazták, így Forsen nemrég bejelentette: ő köszöni szépen, de nem kér a Hearthstone Global Games-ből. Azóta kiderült, hogy helyét SjoW veszi át.

Visszalépett a svédek sztárja, aki azt reméli, a Blizzard elgondolkodik

Forsen megígérte, hogy ha P4wnyhof bekerül a német csapatba, ő nem vesz részt a Hearthstone Global Games-en. Így is lesz.

P4wny kizárása egyébként vezéráldozattal is járt, hiszen a Blizzard a németek csapatkapitányát, Sintololt is visszaléptette. A hivatalos indoklás szerint a "nem megfelelő és sportszerűtlen hozzászólásaik" miatt zárták ki őket, amire valóban volt példa korábban.

Hogy a két játékos helyét ki veszi át a németeknél, azt egyelőre még nem tudni - mindenesetre ez egy remek lehetőség a nagy meglepetésre kimaradó Xixo, SuperJJ páros számára, hogy visszakerüljenek a csapatba.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!