Jön az első

Jön az első "duóhős" a játékban?

Úgy tűnik, valódi volt a kiszivárgott infó, tényleg jön az új hős, ráadásul teljesen új megközelítéssel!

Camille óta nem érkezett új karakter az Idézők Szurdokába, az Acél Árnyék már lassan 4 hónapja, hogy megjelent a játékban. Ez persze annyit jelent, hogy a reddit és a különböző fórumok már tele vannak találgatásokkal, összeesküvés elméletekkel és persze álhírekkel ezzel kapcsolatban.

Még sosem kellett ennyit várni egy új hősre

Mivel az utóbbi időben több rework-öt is kaptunk (Galio, Warwick), igencsak megcsúszott egy új hős kiadása, ennyit még sosem kellett várni.

Nem is olyan régen a következő kép is az ilyen álhírek közé tartozott:

A skin gyűjtőknek jó hír, hogy nemsokára egy jó adag újdonság érkezhet. Tervben van pár rework is (ami nem nagy meglepetés, hiszen az MSI környékén szokott kijönni az évközi megapatch), a kutya viszont a legalsó sorokban van elásva, ami egy új szereplő feltételezett érkezéséről szól, ez pedig a Hárpia és a Főnix, két karakter egyben. Hogy ez most azt jelenti, hogy olyan lesz, mint Nidalee vagy Elise, arról egyelőre nem szól a fáma. A lényeg az, hogy mindenki úgy gondolta, hogy ez az egész kamu. Aztán nemrég a LoL hivatalos Facebook oldalán felbukkant egy kép, majd ez a videó:

Úgy tűnik tehát, hogy a Redditnek sikerült beletenyerelnie a dolgokba. Most már hivatalos, hogy jön az új hős és a Riot némi lore információt is közzétett ezzel kapcsolatban. A történet szerint Valoran mellett van még egy kontinens, amit szinte senki nem ismer. Azon a szigeten olyan lények élnek, akik ember és állat keverékei, ezt a népet úgy hívják, hogy Vastaya. Sőt, az Idézők Szurdokából már ismerünk is olyan hőst, aki innen származik: a történet szerint Ahri ismeri is a most érkező főnix-hárpia párost.

Nagyjából ez minden, amit a Riot eddig közzétett, de ha lehet hinni még az eredeti reddit bejegyzésnek, akkor az új karakter új mechanikát is hoz magával. Ugyan egy hős lesz, de minden játék előtt dönthetünk majd, hogy a főnixet vagy a hárpiát választjuk. Az egyik támogató, a másik pedig lövész szerepre lesz alkalmas. Persze semmi sincs megerősítve, lehet, hogy a Riot teljesen mást tervez. De ha igaz, akkor végre egy olyan egyedi újdonságot kapunk, ami már nagyon ráfér a játékra. Szerintetek?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.