DeadFox interjú Kijevből:

DeadFox interjú Kijevből: "Győzni jöttünk!"

A HellRaisers magyar AWP-sét a tegnapi, FaZe Clan elleni meccs után kapták mikrofonvégre.

Szerencsére az utóbbi időben egyre több HellRaisers és ezzel együtt DeadFox sikerről tudunk beszámolni, de ez persze nem volt mindig így. A Major után voltak nehezebb idők is a csapat háza táján, többek között erről, és a mostani versenyről beszélgetett a HLTV stábja a magyar AWP-ssel Kijevben!

71% - Ez tény, a HellRaisers a legjobb formában lévő csapat

Az utóbbi 30 nap eredményeit vizsgálva rengeteg értékes skalp és szép eredmény került a HR neve mellé.

HLTV: A Major után látható változások történtek a csapat struktúrájában, játékstílust próbáltatok váltani és sokat szenvedtetek vele, ami a csapat eredményein és a saját teljesítményeden is meglátszott. Mi volt a gond?

DF: Az új rendszerben, amit kitaláltunk én támogatóként játszottam az AWP mellett. A legfontosabb mindig az volt, hogy a srácok játékát segítsem, ezért nem tudtam a saját stílusomat követni. A FaZe elleni meccs előtt azonban ismét az agresszív stílus mellett voksoltam és próbáltam a pálya minden területén feltűnni, mert úgy éreztem hogy tudom mit és hogyan fognak csinálni. És bejött. Csapat szinten inkább az volt a gond, hogy időre volt szükségünk és a múltheti bootcamp alatt sikerült összerakni mindent, amit akartunk.

HLTV: Említetted, hogy támogatóként játszottál eddig. Melyik társad volt fókuszban, kire építették a köröket?

DF: Leginkább ANGE1-re építettünk mindent. Kiváló entry fragger, agresszív stílusa miatt egy erős játékos még egyedül is, ezért célszerű volt még többet rábízni.

HLTV: A FaZe elleni meccs előtt mire gondoltál, mivel készültél?

DF: Általában ugyanaz jár a fejemben meccsek előtt, most sem volt másképp. Amikor láttam, hogy a szokásos dolgok nem elég eredményesek - biztosan felkészültek a játékunkból, pl. demókkal -, akkor döntöttem amellett, hogy változtatok, de ezen kívül semmi különleges nem történt: a saját játékunkat játszottuk ellenük és bejött.

esport csgo counterstrike cikk tbr deadfox interju starladder

HLTV: Elég nehezen akart beindulni számotokra ez a mérkőzés, hiszen 6-2-ig ők vezettek, majd valami megváltozott és megnyertétek a félidőt 9-6-ra. Mi történt?

DF: Miután elvesztettük az anti-eco kört semmi sem akart összejönni. Sorra estek ki a körök a kezünkből és taktikai szünetre volt szükségünk. Ahogy sikerült megbeszélni mindent a szünetben, rögtön el is kezdtünk javulni és ennek köszönhető az eredmény.

HLTV: A FaZe igen erős a Deagle-kel, nyertek is egy kört velük, de ezután elég magabiztosan álltátok a sarat a további eco köreik ellen. A legtöbb csapat nem is tud kitalálni ellenük semmit, míg nektek ez úgy látszik sikerült. Hogyan?

DF: Átbeszéltük ezt és kitaláltuk hogyan játszunk ellenük: passzív pozíciók és gyors válaszok, ez volt a kulcsa.

HLTV: Összességében jól sikerült a pálya és ezzel megnyertétek a meccset, de tekintsük kicsit a közeljövőbe! Sokan szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy képesek lesztek fenntartani ezt a formát a továbbiakban is. Mit gondolsz erről?

DF: Szerintem ha folytatjuk a munkát, a saját stílusunkat játsszuk és nem omlunk össze, akkor sikerülhet megtartani a jó formát. Történjen bármi is, azt kell csináljuk amiben a legjobbak vagyunk és ha összekerülünk pl. egy SK-val, akkor sem szabad szétesni.

HLTV: Melyik csapat ellen játszanátok a legszívesebben?

DF: Nincs különösebb prioritásunk, szinte mindegy is kivel sorsolnak össze minket, mert győzni jöttünk.

A HR jelenleg 1-1-re áll a StarSeries csoportkörében és következő ellenfelük a CLG lesz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!