Újabb csaló a visszatérők között, Major győztesekkel állt össze

Újabb csaló a visszatérők között, Major győztesekkel állt össze

Dreamchasers néven impozáns svéd mix nevezett a Copenhagen Games-re, ex-csalóval soraikban.

Dreamchasers néven impozáns svéd mix nevezett a Copenhagen Games-re, ex-csalóval soraikban. A magyar csapatokat is felvonultató áprilisi LAN lesz az első olyan verseny az ESL határozata óta, mikor egy korábban már eltiltott csaló ismét komoly versenyen indulhat.

Változott az ESL eltiltási szabályzata, több profi csaló visszatérhet

A kisebb bajnokságokban már bevezetett szabály ezúttal belép a legfelső körökbe is, a bundázók viszont tiltva maradnak.

A lineup három GODSENT játékossal, köztük Major győztes nevekkel indul, pronax, znajder és twist társai pedig a NiP-től nemrég elküldött pyth, és az egykor éles meccsen VAC BAN-t kapó emilio lesznek.

Az igazán érdekes egyébként az a történetben, hogy az ötösnek még csak neveznie sem kellett, hiszen a szervezők meghívására érkeznek a LAN-ra, olyan csapatok mellett, mint a Tricked, az NRG, a BIG vagy éppen a Team LDLC.

Az ugyanis egy dolog, hogy az ESL döntése után az egykor bizonyítottan csaló játékosok visszatérhetnek, de ezt a döntést tovább bátorítani azzal, hogy a lebukott ex-csalókat még meg is hívják a nagyobb versenyekre ... Több, mint érthetetlen reakció, azt pedig már ne is vitassuk, hogy egykori Major győztesek miért éppen emilio-t nézték ki maguk mellé ötödiknek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!