Újabb történelmi tett, megvan az ország első Top10-es játékosa

Újabb történelmi tett, megvan az ország első Top10-es játékosa

DeadFox a HellRaisers tagjaként a világ legjobbjai közé verekedte magát, mostanra több Major győztes együttest is beelőztek.

A StarSeries offline döntője után jobb ránézni a HLTV által közzétett világranglistára, mint eddig bármikor a CS:GO története során. Nekünk magyaroknak legalábbis biztosan, hiszen a DeadFox segítségével sokadik virágzását élő HellRaisers remek LAN-teljesítményének köszönhetően a Top10-be verekedte magát!

A HR az elmúlt héthez képest 8 helyet ugrott előre, ami azért is nagy teljesítmény, mert már a LAN előtt is 71%-os győzelmi arányon ültek DeadFox-ék. Ehhez jött még a mesébe illő kijevi menetelés és az út végén az elődöntő, az eredményt pedig mindenki láthatja: a 15. helyről a 7. pozícióba repült a csapat.

Ami pedig még előkelőbbé teszi ezt az állást, hogy milyen csapatokat előzött meg mostanra a HR. A háromszoros Major győztesekből álló fnatic csak a kilencedik, a szintén több Major győztest magába foglaló G2 a tizedik, míg a NiP csak tizenegyedik, mondanunk sem kell, ők is nyertek már Majort a történelem során.

A ranglista legkellemesebb meglepetése, egyben új rekordere az MVP Project, akik nem a 23. hely miatt számítanak különlegesnek, és nem is azért, mert megelőzték a GODSENT, vagy éppen az ázsiai rivális TyLoo együttesét a rangsorban. Sokkal inkább azért, mert egy hét alatt 75 (!!!) helyet ugrottak előre a világranglistán, ekkora fejlődésre még soha nem volt példa a lista fennállása óta.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!