150.000-es CS:GO verseny lesz Kecskeméten, már lehet nevezni

150.000-es pénzdíjazással jön az első színpadi CS:GO verseny kecskeméten.

A héten beindult a magyar LAN szezon az ICL 37. állomásával, de az április általában amúgy is arról szól itthon, hogy bejelentenek egy csomó online/offline versenyt az évre. Így van ez a Real Gamers CS:GO versenyével is, melynek lebonyolítását végre hiánytalanul ismertethetjük!

Május 7. - Online kupa

Anyák napján, avagy május első vasárnapján rendezik meg a selejtezőt, mely 15:00-tól indul. Ez az ESL rendszerén keresztül fut majd és itt lehet jelentkezni rá. A verseny a következőképpen épül fel: egészen a top 8-ig egyenesági kieséses, onnantól vigaszágas kieséses rendszer lesz (ezekkel kapcsolatban a lenti cikkben tájékozódhattok), a döntőbe a két ág győztese kerül majd be, a harmadik helyezettek pedig ingyenes belépést kapnak az offline döntő rendezvényére. Csapatmennyiségre vonatkozó limit nincsen, úgyhogy mindenkit csak biztatunk rá, hogy tegyen egy próbát. Eddig két csapat nevezett: az ENDLESS Gaming és a WSE.

Versenyformátumok az esportban - 1. rész

tbr | 17/03/15 10:23 Régóta számos vita alapját képezik a különböző versenyformátumok nem is egy hagyományos vagy elektronikus sportban. Mind a játékosok, mind a nézők rendelkeznek egyéni preferenciákkal egy-egy verseny lebonyolítására vonatkozóan, ám ahhoz, hogy beható véleményt alkothasson bárki is ezekről, először nem árt jobban megismerni ezeket alaposabban is!

Május 20. - Offline döntő

Az online kupa két legjobbja fog összecsapni ezen a napon, méghozzá nem máshol mint Kecskeméten, a Real Gamers rendezvényén. A tét igencsak nagy lesz a döntőben, ugyanis a második helyezett 50 000 Ft-tal, míg az első 100 000 Ft-tal térhet haza. Érdemes vetni egy pillantást az esemény Facebook oldalára, ahol a későbbiekben friss információkat kaphattok a versennyel kapcsolatos változásokról/fejleményekről, valamint megtaláljátok a helyszínt és a további programokat is.

Mindenképp érdemes egy próbát tenni a versennyel, hiszen nincs veszíteni valótok és tökéletes lehetőség mindenkinek, hogy egy szép eredménnyel és nyereménnyel indítsa a 2017-es LAN szezont!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!