Midseason patch: végre megint lesz értelme ADC-zni

Midseason patch: végre megint lesz értelme ADC-zni

Olcsóbb krit tárgyakat és erősebb AD itemeket? Miért ne!

Elég sok játékos akadt már ki amiatt, hogy a lövészek nevetségesen gyengék már a szezon kezdete óta, nem véletlenül láthattunk ADC Ziggs-eket még a kompetitív metában is.

ADC in 2k17 LUL

Érezted már úgy mostanában, hogy a hasznosságod egyenlő a nullával lövészként/ADC-ként? Gondolkoztál már azon, hogy egyáltalán minek is létezik ez a pozíció? Ha igen, akkor jó helyen jársz!

Remélhetőleg a Midseason patch-csel a nagyobb AD buffok kicsit jobb helyzetbe hozzák majd a lövészeket. A Riot által tervezett változtatások leginkább a több AD-ra és az olcsóbb krites itemekre fókuszálnak, mint például a Határtalan penge.  

Jelenleg a páncéltörés túl erős és a late-game itemek, amiket az Utolsó leheletből tudunk kivenni, a Fekete hasítóbárddal kombózva a páncélt fölöslegessé teszik. A Lord Dominik üdvözletének a passzívjának fizikális sebzése már 20% lesz olyan ellenfelek ellen, akik több életerővel rendelkeznek. A Haláltánc, a Vérszomjas és a Vérszomjas Hidra is 80 AD-t fog adni. A Lord Dominik 100 arannyal olcsóbb is lesz.

A Haláltánc nem csak sebzésnövelést kap. A passzívja, hogy az elszenvedett sebzés 15%-át életerőként tölti vissza, mostantól 30% lesz. Ezzel az erősítéssel a Haláltánc egy rendkívül jó választás lesz olyan hősök ellen, akik nagyon gyorsan letudnának burst-ölni minket.

A kritikus sebzés már egy jói deje gondot okoz. Túl drága megépíteni, ezért a lövészek inkább olcsóbb tárgyakat vásárolnak a játék korai szakaszában. Ez most megváltozik. Mind a Határtalan penge, mind a Serény is olcsóbb lesz, előbbi 300 arannyal, utóbbi 100-al. Runaan Hurrikánjának bónusz alaptámadásai többet sebeznek, pontosabban a 40%-át az összes AD-nknak és a Statikk töltőpenge villám effektje is többet fog sebezni.

Már korábban beszámoltunk róla, hogy az Őrangyal is fog sebzést szolgáltatni, szóval most már panaszunk nem lehet, hogy a Riot nem tesz azért, hogy a lövészeket visszahozzák a metába. 

Midseason patch: itt van, mely tárgyak mennyit változnak majd!

Kiderült, milyen új tárgyak érkeznek a játékba és az is, hogy mely tárgyak lesznek átalakítva.

A tárgyváltozások a 7.9-es óriás frissítés során fognak érkezni, de a PBE szerveren már most lehet tesztelgetni őket. Reméljük, hogy lassan idejétmúlttá válnak az "ADC in 2k17 LUL" mémek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.