Jönnek az ESL One kölni kvalifikációk, itt tudtok nevezni

Jönnek az ESL One kölni kvalifikációk, itt tudtok nevezni

Bár Major státuszt nem kapott, így is hatalmas verseny készül nyáron a Lanxess Arénában, áprilisban indulnak a selejtezők.

Idén nyáron a Major elkerülte Kölnt, ám a szervezők így is hatalmas versenyre készül a Lanxess Arénában. Számos elitcsapat már elfogadta a meghívást, már kérdés, hogy két héttel a Major előtt hányan fogják utólag lemondani azt. Hiszen a FaZe, fnatic, Na'Vi, SK, Virtus.pro ötös közül egyik csapat sem arról híres, hogy félvállról vennék a Majorokat.

A versenyre azonban nem csak meghívóval, hanem a nyílt selejtezőkből is ki lehet jutni, lényegében bárki szerencsét próbálhat, hogy megváltsa kölni repülőjegyét. Áprilisban indulnak a selejtezők, az aurópai kvalifikációból két kiadó helyet lehet megpályázni a nívós versenyre.

Az első nyílt kvalit április 22-23 között rendezik, jelentkezni ezen a linken tudtok, a második nyílt selejtezőt pedig rá egy héttel, április 28-29 között tartják, erre az alkalomra itt regisztrálhattok.

A nyílt selejtezők továbbjutói és a zárt kvalira meghívott együttesek május 21-én csapnak össze, innen pedig a két legjobb együttes már biztosan utazhat Kölnbe, a 250 000 dolláros összdíjazású ESL One versenyére.

Az időpontok szerencsére nem ütik egymást a PGL Major és Minor selejtezőivel, így a bátrabbak akár mindkét kvalin kipróbálhatják magukat, reméljük sok magyar csapat nevével találkozunk majd a nevezettek listáján. A regisztráció már él, hajrá!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kép: ESL

Kövess Minket!