Nyert az SK, végül győzött a papírforma a cs_summit-on

Nyert az SK, végül győzött a papírforma a cs_summit-on

A Bo5 döntőn a Gambit ötösét verték 3:1-re a végig jó hangulatú LAN-on.

A 150 000 dolláros összdíjazású cs_summit versenyen a papírforma előzetesen a Major legenda csapatok sikerét irányozta elő, az SK és a Gambit mellett a jó formában lévő GODSENT és az új Liquid alaposan leszerepelt, viszont a beugróval érkező Cloud9 és az új irányítóval gyakorló OpTic szépet mentek, Top4-ig jutottak.

A hazai pálya előnye tehát ezúttal az amerikai csapatok mellé állt, 4 csapatból hárman is a legjobb négybe jutottak, a döntőt a Gambit és az SK vívták egymás ellen, Bo5 formátumban. A felső ágról érkező SK egy mapos pályaelőnnyel kezdte a finálét, nekik csak 2 mapot kellett nyerniük a fődíjért. Inferno 16:10-re a Gambit-nél landolt, ahogy már megszoktuk, ez a pálya hagyományosan jól megy Zeus-éknak. Cache-en és Train-en viszont már hengereltek a brazilok.

Coldzera vezérletével Cache 16:2-vel zárult, míg Train 16:13-ra dőlt el a javukra. A tavalyi év legjobbja egészen elképesztő teljesítményt mutatott a los angeles-i LAN-on, a döntő egyik félidejében például olyan statokat hozott, amit egy Gambit szintű ellenféllel szemben mások egész meccs után megirigyelnének, nem hogy a félidőben.

A brazil csapat megmutatta, szép lassan összeérik ez az új lineup felps-szel is, a következő Majorra ha így haladnak, újra nagy esélyesként utazhatnak majd. Az egész cs_summit-on összesen 2 mapot buktak el, ebből egyet ugye a döntőben, a másikat még a Cloud9 ellen, felső ágon.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!