Nyakunkon az MSI, ezúttal is hozzá lehet járulni a nyereményalaphoz

Nyakunkon az MSI, ezúttal is hozzá lehet járulni a nyereményalaphoz

A tavalyi VB-hez hasonlóan idén az MSI nyereményéhez is hozzá lehet járulni vásárlásokkal, nézzük mit kapunk cserébe.

Alig pár nap és elkezdődik az MSI első szakasza, ami a Play-In nevet viseli, ekkor fognak a kisebb régiók küzdeni a továbbjutásért, amiről már korábban írtunk, idén kicsit más rendszerben.

Kisorsolták az MSI-on résztvevő kisebb régiókat!

Aioween | 17/04/20 13:57 A nyugati és koreai régiók még egyelőre küzdenek egymással, végső győztese még nincs a tavaszi szezonnak, viszont több kisebb régió már letudta bajnokságait. Ahogy arról már korábban is írtunk, ők is részt vesznek majd az idei MSI-n, amihez két csoportot már ki is sorsoltak az új formátumnak köszönhetően.

A tavalyi világbajnoksághoz hasonlóan a Riot idén is lehetőséget nyújt arra, hogy mi játékosok is támogassuk az MSI nyereményalapját, természetesen játékon belüli vásárlásokkal. Míg tavaly a Championship Zed és a hozzátartozó ward skin számított, idén a Conqueror Karma és a hozzá kiadott ward skin fog számítani. A profik választási százalékai alapján olyan hőst, illetve skin témát szerettek volna választani a Riot-tól, ami passzol a kompetitív szcénához mindkét szempontból, így a VB alapján Karmára esett a választás, hiszen azt is figyelembe kell venni, hogy egy-egy skin "legyártása" nem pár napba telik. 

Április 24-től már elérhető a boltban a kinézet, ami egészen május 24-ig 975 RP-be fog kerülni. Az eladások 25%-a az MSI nyereményalapba vándorol, ez nem csak a hősre, hanem a ward skinre is vonatkozik. 

Speciális tartalmakat is meg lehet majd szerezni az MSI alatt, amiket később már nem fogunk tudni elérni a boltban, ezzel is emelve kicsit a különlegességét. Többek közt lesz egy Conqueror Karma Bundle, vagyis csomag, amiben több extrát is kapunk, ez csak az MSI ideje alatt lesz vásárolható. 

Ami a plusz tartalmakat illeti, lesz az előbb említett ward skin, ami nem exklúzív, viszont kapunk mellé egy idézői ikont, ami már egyedi lesz és egy külön betöltő keretet is, ami szintén csak ebben az időszakban elérhető. Bár maga a skin és a csomag a jövőbeli VB-k és MSI-k alatt is elérhető lesz, az idézői ikon és a betöltő keret nem. A bundle 1616 RP-be fog kerülni, ha megvan már a hős, ha nincs akkor 2208 RP.

Aki esetleg külön venné meg a hőskinézetet és a ward skint, az is meg fogja kapni majd a Karma ikont és a betöltő képernyőt is, csak hogy biztosra menjenek, hogy senki ne maradjon ki a jóból az event alatt. 

Természetesen rajongói harc is lesz a régiók között, ahogy tavaly, azaz támogathatunk egy-egy régiót az ikonjuk megvásárlásával. Ez azért is fontos lehet, mert az éppen legnagyobb támogatással rendelkező régió játékosai további bónuszokat kaphatnak. Az a régió aki megnyeri az MSI-t és az is, amelyik a legtöbb eladott ikont tudhatja magáénak kapnak egy három napos IP boostot, valamint meccsek előtt, ha tartják a tavalyi sémát, a színpad az adott győztes régió logóját fogja viselni. A saját régiónk ikonja mindössze 1 IP-be fog kerülni, míg a tier 2-es többi ikon 250 RP-ért vehető meg, amihez ideiglenesen használható emote-ot is kapunk. Minden megvásárolt ikon, legyen az IP-ért vagy RP-ért, hozzájárul a végső eredményhez.

Ilyen formában elsz követhető az eredmény, akár itt is, ez a kép folyamatosan frissülni fog.

Úgynevezett MSI kapszulákat is vehetünk majd, amik 600 RP-be fognak kerülni. Ezekben biztosan lesz legalább egy esport skin shard (pl. SKT T1 Lee Sin) és két sima skin shard. A rendezvény ideje alatt a gemstone felbukkanási rátáját is megnövelik 50%-al, ezeket csak az MSI hétvégéin lehet majd megvenni.

A pentakillek és a baronlopások is számítani fognak, ilyenkor egy ikon ugrik fel majd a közvetítésen, ami azt jelzi, hogy a legendás és az esport skinek esési aránya megnövekedett, ez maximum négyszer stackelődik, növelve folyamatosan az esélyeket, szóval reménykedjünk, hogy sok penta és baronlopás lesz.

A legacy esport skinek is újra előrhetővé válnak erre a rövid időre, így megint megvásárolható lesz a Challenger Nidalee és a Challenger Ahri, sőt a csapatskinek is 30%-al olcsóbbak lesznek. 

Megéri tehát követni majd a közvetítéseket, amennyire időnk és az időeltolódás engedi, ne feledjük idén Brazíliában csapnak össze a csapatok.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.