Kettős vereség a mouz ellen, elszálltak a HR továbbjutási esélyei

Kettős vereség a mouz ellen, elszálltak a HR továbbjutási esélyei

Az új igazolás eddig repíti a mousesports ötösét, ropz a HellRaisers ellen egy ACE-t is bemutatott.

9:11-es statisztikával a HellRaisers minden mindegy alapon ment neki utolsó hat meccsének, hiszen ha csak egyetlen mapot is buknak, már biztosan nem jutnak be a rájátszásba az ESL Pro League jelenleg is zajló szezonjában. Első ellenfelük ráadásul a listavezető mousesports volt a menetelésben, és a NiKo-t elvesztő, de ropz-ra szerencsésen rátaláló csapattal kapcsolatos félelem nem volt alaptalan.

A friss észt igazolás rögtön az első meccs első körében ACE-elte a csapatot, és bár a félidő végére még ebből a pofonból fel tudott állni a HR, a mouz terror oldalára nem volt ellenszerük. Mirage az utóbbi időben rendkívül ingadozó pályája lett a HR-nek, lehetetlennek tűnő meccseket nyernek meg rajta, és könnyűnek ígérkezőket buknak, CT oldalon főleg az A-lerakón mutatott védelmet kellene rendbe szedniük DeadFox-éknak, hiszen a mostani meta egyik legnépszerűbb mapjáról beszélünk, ahol még biztosan sok kemény csata vár rájuk!

Cache-re tehát már eldőlt, hogy ebben a szezonban sem jut a csoportkörnél tovább a HR, ráadásul a szépítés sem lett meg. Sőt, a 16:12 után még nagyobb arányú vereség következett, az egységesen játszó és végig egyenlő arányban fragelő mousesports itt 16:8-al küldte le a pályáról a HR-t.

A kérdés tehát innentől már csak az, sikerül-e bebiztosítaniuk DeadFox-éknak a bent maradást, illetve hogy mekkora pénzdíjat tehetnek zsebre a szezon végén. Tavaly a 11. helyen zártak, ami még pont bent maradást eredményez, idén pedig jelenleg a 10. helyen tanyáznak. Fölfelé nehéz lesz elmozdulniuk, hiszen a Heroic és a NiP is jobban áll, illetve ha az EnVyUs megtáltosodik, az ő előzésük még beleférhet, akkor ismét 11.-ként zárnának.

Matematikailag még nem, de lényegében megvannak továbbjutók

Az ESL Pro League idei kiírásának hajráját maximum a fnatic, vagy egy isteni csoda tudja csak izgalmassá tenni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!