Teljes átalakulás a myRevenge-nél, ketten érkeztek a HoP-ból

Teljes átalakulás a myRevenge-nél, ketten érkeztek a HoP-ból

Mi lesz a HOP SEC helyével a nemzetközi csoportkörben?

Hirtelen jött a váltás kedden este, amikor a myRevenge saját Facebook oldalán jelentette be, hogy a kispadra küldi a top-jungle-mid trióját, azaz Frather-t, vikR-t és Robustot, a helyükre pedig ketten érkeztek a Team HoP-ból, a felső ösvényre Getroitz, míg a középső ösvényre mostanáig inkább csak soloq-t taposó, de nagyon ígéretes Faker dog v2, mostanság Meight néven fut. A dzsungel pozícióba egy új, fiatal játékos, Flovy érkezett, aki magyar csapatban ezidáig nem próbált még szerencsét.

A teljes myR lineup most tehát így néz ki:

TOP: Getroitz
JUNGLE: Flovy
MID: Meight (Faker dog v2)
ADC: Exworm
SUP: Geller

SUB: Frather
SUB: vikR
SUB: Robustoka

A döntés talán kevésbé meglepő, legalábbis a myR tekintetében: a tavalyi SEC-en és az idei évnyitó zágrábi LAN-on egyaránt 3. helyet elérő gárda az utóbbi időkben gyengélkedett, az ESL SEC-en, bár meghívottak voltak, nem sikerült a magyar döntőben a top3-ba jutniuk. Jó kérdés, hogy mi lesz a HoP-pal viszont. A csapatot ugye kizárták a MondoCon döntőjéből account sharing miatt, ráadásul elég nehéz lesz így hirtelen két új játékost szerezniük. Ami viszont további kérdéseket vet fel, hogy mi lesz például az ESL SEC-en elért 1. hellyel a magyar döntőn abban az esetben, ha szétesik teljesen (vagy már szét is esett) a gárda. 

Jelen állás szerint a myRevenge neve szerepel a HoP helyén az ESL SEC ágrajzában, ami azért felvet néhány kérdést, hiszen csak két játékos igazolt át, tehát a többség még mindig a HoP-nál van.

Ennél rosszabb időpontot viszont alig lehetett volna találni: félidőben jár a délkelet-európai bajnokság, szerda este PlayIT selejtezők és kezdődnek a Challenger Series kvalik, jön májusban a következő LoL Roadshow, valamint a Real Gamers versenye és akkor még a MEB-ről nem is beszéltünk, aminek a második szezonja bármikor beeshet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!