A Winterfox maga ellen kért kizárást a Pro League-ben

A Winterfox maga ellen kért kizárást a Pro League-ben

A csapat eddig is botrányoktól volt hangos, most felkerült a pont arra a bizonyos I-re.

A Winterfox csapata már eddig is hajmeresztő dolgokat húzott meg saját csapatával szemben, és itt most nem apró nézeteltérésekről van szó, higgyetek nekem. Először is rengeteg pénzzel tartoznak a játékosoknak, a szerződésben vállalt fizetéseket már nem is ígérik az ötösnek. Az viszont, hogy kint hagyták őket Ausztráliában, még ennél is szebb, a vízum nélkül maradt játékosoknak így kintről kellett volna lemeccselni az ESL Pro League fordulókat, képzelhetitek mekkora pingjük volt a világ másik végéről ...

A csapat ezután meglepő kéréssel fordult a szervezőkhöz, saját maguk kizárását kérték, és hogy az ő Pro League helyüket a mostani játékosok tarthassák meg, bárhová is igazolnak. Az ESL belement a jó fej ajánlatba, és azt is megengedte, hogy bár amerikai ligában versenyeznek, a körülményekre való tekintettel Amerikából fejezzék be a csoportkört.

Amennyiben azonban valami csoda folytán az együttes bent maradna, a következő szezonra vissza kell térniük az USA-ba, hogy megtarthassák helyüket. Az ötös jelenleg Animal Squad néven az ausztrál térségből játszik, mérlegük 22 meccs után 2 győzelem és 20 vereség, amivel utolsó előttiek a 14 csapatból. Ha így marad, selejtezőt kell játszaniuk a következő szezon előtt, a biztos bent maradáshoz a jelenleg 5:17-es mérleggel álló compLexity-t kellene beelőzniük.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!