"Nem hallottuk egymást" - Shox élő interjúban panaszkodott a versenyre

Nem éppen pozitív egyelőre a DreamHack Austin megítélése, a játékosok számára sem ideálisak a körülmények.

Tegnap rendezték a DreamHack Austin második játéknapját, és bár az izgalmak most sem maradnak el, a körülményekre és a színvonalra nem feltétlenül mondhatjuk, hogy méltóak egy 100 ezer dollár összdíjazású tornához.

A nézők részéről sok negatív visszajelzés érkezett, leginkább a késések miatt, az eddigi két nap során ugyanis nagyon sok csúszás volt a menetrendben, amit ráadásul nem is tudtak semmilyen műsorral kitölteni a szervezők. De érkezett panasz az operatőrökre is - mint a színpad előtt lévőkre, mind pedig a játékon belülire.

Ami talán még nagyobb baj, hogy a játékosok sem elégedettek. Olyannyira, hogy a G2 sztárja, shox élő interjúban panaszkodott a fülesekre: a csapatoknak a versenyt szponzoráló Astro headsetjeit kell hordaniuk, ezek azonban nem szűrik ki megfelelően a külső zajokat, így a körök közben alig hallják egymást a csapattársak.

A nehézségek ellenére shox és a G2 bejutott a torna elődöntőjébe, ahol a Gambit lesz a francia csapat ellenfele. Bízzunk benne, hogy az utolsó napon már kevesebb kellemetlenséget fogunk tapasztalni.

Kövess Minket!