Változások a DreamHack Tours menetében,  elmaradhat a HR revans

Változások a DreamHack Tours menetében, elmaradhat a HR revans

Gambit-Tricked csere és új csoportsorsolás a DreamHack Tourson.

Tegnap beszámoltunk róla, most pedig meg kell tegyük újra, hiszen változások álltak be a DreamHack Tours csoportköre kapcsán. Gambit helyett Tricked, revans helyett G2 a HR-nek - valahogy így lehetne összefoglalni a változásokat -, de nézzük mi is történt pontosan!

A HR most revansot vehet a DreamHack Austin kiesésért

DeadFoxék a DreamHack Open Tours-ban ismét szembenéznek a Heroic-al.

Sajnos a Gambitnek vissza kellett táncolnia a versenytől, mivel a kazah HObbit nem tudott időben vízumot szerezni a DreamHack Austin után. A problémát az okozta, hogy késés állt be New Yorkban a hazaút alatt és nem volt lehetősége megszerezni a szükséges papírokat a következő versenyhez időben. Ennek okán a szervezők úgy döntöttek, hogy az európai kvalifikációs helyről éppen csak lemaradó Tricked veszi át a helyüket. Első meccsüket pedig a francia sztárokból álló ötös, a G2 ellen játsszák.

Emellett a csoportbeosztásokat is frissítették, ami azt jelenti, hogy a HellRaisers a B csoportban vitézkedhet a továbbjutásért az előző helyett. Az ellenfelek közül kétségkívül a legnagyobb riválist a G2 jelenti, míg a Tricked és az EnVyUs hasonló vagy gyengébb csapatok, tehát a továbbjutás az új sorsolással is reális cél lehet. Az A csoportban viszont kemény csaták várhatóak, hiszen a Na'Vi-mouz-Heroic trió küzdhet meg a két továbbjutást érő helyért.

A frissített csoportbeosztás:

esport csgo counterstrike cikk tbr dreamhack tours valtozasok

A frissített menetrend:

esport csgo counterstrike cikk tbr dreamhack tours valtozasok

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!