Csak nem akar összejönni: kirúgta a Dignitas Maikelelét és Pitát!

Csak nem akar összejönni: kirúgta a Dignitas Maikelelét és Pitát!

Maikelele szenvedése tovább folytatódik, ismét távoznia kellett!

Éppen csak kezdett összejönni minden Maikelelének, máris borult a régi Kinguin-G2 felállásra emlékeztető csapat, hiszen Pitával együtt kitette őket a Dignitas. Ezzel két hónap munkája vált semmivé, de elkeseredésre nincs ok, úgy tűnik, együtt folytathatják egy teljesen új ötössel!

Végre megvan Maikelele új csapata, a dignitas karolta fel őket!

Nagy nevekkel állt össze Maikelele, egy Minorra bőven esélyes lesz ez az ötös még rövid felkészüléssel is!

A tegnapi nap során már nem is játszottak együtt az ECS 3. kiírásában. Az ő helyükre Jesper “TENZKI” Plougmann és Jorgen “cromen” Robertsen ugrott be. A források szerint egy végleges felállást jelenthet az ő érkezésük, vagyis hamarosan bejelentheti a Dignitas a két játékos szerződéskötését a szervezethez. A kirúgás okát a játékosokhoz közeli források azzal magyarázzák, hogy nem volt megfelelő az összhang a csapaton belül és végül a többség döntése vált érvényessé, azaz Maikelelének és Pitának kellett távoznia.

esport csgo counterstrike cikk tbr maikelele pita dignitas kirugas

Jacob “pyth” Mourujärvi, Alexander “SKYTTEN” Carlsson és Fredrik “FREDDyFROG” Gustafsson. Még is mi a közös ezekben a nevekben? Az, hogy mostantól velük gyakorol a Dignitasból kitett Maikelele és Pita, vagyis egy svéd többségű csapat van alakulóban, de vannak még problémák előttük: pyth szerződésben áll a NiP-pel.

Ahhoz, hogy megszerezzék az ő játékjogát, két forgatókönyv létezik 1.; A NiP úgy dönt, elengedik a játékost, aki egyelőre nem szolgálta ki szerződésének időtartamát 2.; Egy szervezet úgy dönt, felkarolja őket és kivásárolják a NiP-ből. Egyelőre nem tudni, melyik valósul meg, ha valóban együtt marad az új csapat, ám igen bizonytalan helyzetben vannak, hiszen FREDDyFROG valószínűleg nem egy végleges ötödik.

Kíváncsian várjuk a végét Maikelele csaknem egy éve tartó kálváriájának, hiszen egy rendkívül tehetséges játékosról van szó, aki a FaZe óta képtelen megtalálni helyét a profi szcénában.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!