Alig pár napja van kint a 7.9, máris itt a hotfix rá

Alig pár napja van kint a 7.9, máris itt a hotfix rá

Régóta vártunk már ezt a nagy patchet, tankok, tárgyak érkeztek benne, nem kis mennyiségben, de minden ezúttal sem sikerült tökéletesen.

Tévedni emberi dolog és ezt meg is szoktuk már, hogy néha egy-egy dolog felett még a Riot-nak is elsiklik a szeme, de a 7.9-ben több mint egy-egy dolog maradt bent. Persze a patch méretet is nagyobb megszokottnál, hiszen ez a mid season patch, vagyis a két félszezon közötti nagy frissítés, amiben az év további részére jellemző legnagyobb változások jönnek. Frissültek a tankok, azon belül is Zac, Sejuani és Maokai. Sejuani azonban egy kicsit túlságosan is erősre lett tuningolva, legalább a gyors hot fix alapján a Riot biztosan így gondolja. 

Milyen változások várnak ránk röviden? Itt megtalálod! VIDEÓ

Korábban már írtunk nagyrészt ezekről, most viszont videóban is összegezve láthatjuk, mikre számíthatunk biztosan, illetve mi az, ami még várat magára.

Hotfixeket viszonylag ritkán láthatunk, ezek rendszerint olyan bugokat vagy egyensúlytalanságokat hivatottak javítani, amik közvetlenül érintik a játékmenetet és "nem ér rá" úgymond a következő patchig kijavítani. Ezúttal még ennél is komolyabb úgymond a helyzet, mivel nem is hibákról beszélünk, hanem egyszerűen túl nagyok lettek Sejuani számai, azonban nem ő az egyetlen aki egy kis hirtelen jött figyelmet kap.

Sejuani

Alap statok:

HP: 600 -> 560 

W - Winter's Wrath

Költség: 60 mana -> 80 mana
Első ütés sebzése: 30/35/40/45/50/ -> 20/25/30/35/40
Második ütés sebzése: 40/75/110/145/180/ -> 30/65/100/135/170

Ezek még viszonylag visszafogott gyengítések ahhoz képest, amikről Meddler a hét korábbi részében beszélt. Ami még nem jelent meg, növelni szeretnék vagy szerették volna a CD-t a passzívján, hogy egy kicsit nagyon időintervallumokban maradjon sebezhető, illetve kevésbé tankos. Persze ami késik, nem feltétlen múlik.

Van pár olyan változtatás még, amit nem tudtunk ilyen rövid időn belül eszközölni, a következő frissítésekben számíthatunk a Frost Armort (passzív) érintő változtatásokra.

Zac

Q - Stretching Strikes

Lassítás időtartama: 0,25 mp -> 0,5 mp

E - Elastic Slingshot

Alap sebzés: 80/120/160/200/240 -> 80/130/230/280

Kicsit túl könnyen el lehetett jönni a zöld takonytól, úgyhogy ezen javítottak egy kicsit. Az E-je pedig lényegében visszakapta az előtte jellemző eredeti sebzését, amire égetően szüksége volt, mert eléggé jelentéktelenné vált sebzés terén jelenlegi formájában.

Rift Herald

BUGFIX: Ha az idézés elején félbeszakítottuk a dolgot, még mielőtt 3 másodperces koncentrálás elkezdődött volna, a tárgy egy olyan hosszú CD-re került, hogy eltűnt mielőtt újra használhattuk volna.

Elvileg nem is lehetne megszakítani az idézését, ha már egyszer megnyomtuk a gombot, arra hivatott a szem, hogy megidézzük, nem arra, hogy még ezt kontrolláljuk is.

Támogatók támadási animációja

  • Janna, Nami és Sona a kritikus csapásuk animációját fogják használni felerősített támadásoknál
  • Janna és Nami alaptámadását kicsit finomhangolták vizuális és hanghatás szempontjából
  • Annie, Janna, Morgana, Nami, Sona, és Soraka kaptak egy kis frissítést, az alaptámadásaikat illetően. Ezek nem befolyásolják a játékot közvetlenül

Ezek inkább csak minőségjavításbeli változások, nem ezen fog múlni egy-egy meccs, átláthatóbbá válik a mozgásuk így kevésbé fogunk talán alaptámadásokat megállítani idő előtt, vagy legalábbis jobban érezhetővé válik az időzítés.

Ti mit változtatnátok még meg a 7.9-ben?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!