Íme a hat résztvevő csapat az MSI csoportköreiben!

Íme a hat résztvevő csapat az MSI csoportköreiben!

A Gigabyte Marines az utolsó csatlakozó csapat, aki részt vesz az MSI fő eventjén, ami már Rioban lesz, lássuk, kikkel találkozhatunk még!

Múlt héten az utolsó meccsek is lezajlottak a Play-In fázisban és bár a végeredmény talán annyira nem meglepő, azért a meccseken voltak meglepetések, elég csak a TSM szériájára gondolni a Gigabyte Marines ellen, de összességében a Marines teljesítményén sokan ámulunk, mivel nem őket várták a legtöbben továbbjutóként, hanem inkább a török Supermassive-ot, esetleg a hazai Red Canids-ot, ahol az ismert lövész, brTT is játszik.

Az évtized bukását produkálta majdnem a TSM tegnap az MSI-n

Aioween | 17/05/04 14:32 Sokan arra számítottak, hogy könnyen átgázol majd a TSM az első ellenfelén, az első összecsapása során. A probléma csak az volt, hogy a Marines egyáltalán nem adta magát könnyen és minden tőlük telhetőt megtettek, hogy ezt megakadályozzák.

A Supermassive 3-0-ra kapott ki a Flash Wolves-tól, akik automatikusan a második körben kezdtek a TSM-el együtt, utóbbi pedig egy nagyon szoros sorozatban a Gigabyte Marinest nyomta le 3-2, tehát az utolsó helyért a két "kisebb" csapatnak kellett megküzdenie. A végeredmény 3-1 lett a Gigabyte Marines számára, akik vérszomjasan játszottak minden meccsen, az early game-et nagyon megnyomták és Levi megállíthatatlannak tűnt.

Ez azt is jelenti egyben, hogy elérkeztünk a végső stádiumhoz, amire mindenki várt, vagyis a csoportkörök. Hat csapat jutott csak el idáig, az eddigi teljesítményeik alapján az európai G2, a koreai SKT T1 és a kínai World Elite alapból megkapták a helyeket, míg a Gigabyte Marines-nak a legalsó Play-In fázisból kellett indulnia, ők Vietnámot képviselik, az LMS régióból pedig a Flash Wolves jött, akik idén már nyertek egy IEM Katowice-t és végül de nem utolsó sorban az amerikai Team Solomid.

A nyitóceremónia után kezdődnek is a meccsek, rögtön elsőként a G2 és az SKT T1 összecsapása. Utóbbi továbbra is az egyik ha nem a legerősebb csapat a világon, ráadásul Faker-nek most volt a szülinapja május 7-én, szóval biztos bizonyítani akar majd, míg előbbi hiába dominálja lassan két éve az európai szcénát, nemzetközi szinten a legjobb eredményük egy IEM Katowice második hely, egy felemás mezőnyben. Elmondásuk szerint a vakációnak vége, komolyan oda akarják tenni magukat és már napok óta a Brazil fővárosban gyakorolnak az eseményre.

Helyi idő szerint, május 10-én, szerdán este 8-kor kezdődik a megnyitó és ismerve a brazilokat, biztosan ki fognak tenni magukért a látványban, érdemes lesz időben bekapcsolódni az adásba, aki pedig bírja szusszal az nézze is végig, itt már nem babra megy a játék. Az angol mellett természetesen magyar nyelven is követhetőek lesznek a meccsek, a Magyar LoL TV jóvoltából.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!