A tavalyi SEC címvédővel néz ma farkasszemet a THR!

A tavalyi SEC címvédővel néz ma farkasszemet a THR!

Nem kisebb ellenfelet kapott mára a THR, mint a Greek Regenesis-t, akik tavaly megnyerték a SEC-et.

Eddig elég felemásan alakul a magyar csapatoknak a SEC, egy körbe jók, a másikba nem annyira. Első ellenfele a THR-nek a Yordle Elite Force volt, akiktől sajnos kikaptak 2-1-re, a mai mérkőzések pedig szintén nem lesznek egyszerűek.

Nice győzelemmel zárt az N6 a WiLD ellen a SEC keretein belül

Mivel több magyar gárda is bejutott az ESL SEC kupájára, ezért elkerülhetetlen, hogy egymással is találkozzanak néha, így történt ez az N6 és WiLD között is, nézzük, hogy alakultak a meccsek!

Mai ellenfelük nem más lesz, mint a Greek Regenesis eSports, akik a címvédők tavalyról. Ha mindez nem lenne elég, WildPanda is velük van, aki eddig minden SEC-en résztvevő csapatát egészen a végső győzelemig vitte. Mindezek mellet a Different Dimension-nel egyetemben az egyik legerősebb görög csapat. Még szerencse, hogy magyar földön a THR is büszkélkedhet ezzel a címmel, legalábbis a tavalyi teljesítményeik alapján mindenképp, igaz azóta két tagcsere is volt, hiszen bluerzor és LittlePwny már nincsenek a THR-nél, helyettük Benji és Qgloof érkezett. Ezzel a lineup-al viszont már megnyertek egy Lenovo Legion Kupát, szóval annyira még nem kell temetni őket.

A magyar gárdát persze ismerjük, MarineHBS a top lane Kled god-ja, dzsungelben pedig Benji fogja nézni aktívan a gankelhető laneket. Sk1nzor általában megállja a helyét a középső ösvényen és az sem ritka, hogy egyedül viszi a hátán a csapatot. Az alsó ösvényen pedig az új támogató próbálja majd Joe munkáját segíteni, akinek talán annyival könnyebb dolga lesz most más, hogy a shotcall súlya nem csak rá hárul, legalábbis a csapat edzője, AthlasZ szerint, aki egy interjúban elmondta, hogy erre most már az egész gárda próbál figyelni.

A mérkőzésről természetesen közvetítés is lesz, amit az esporthulol Twitch csatornáján izgulhattok végig, ma este, vagyis május 9-én 19 órától!

Élő videó megtekintése innen: esporthuLOL – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!