Nice győzelemmel zárt az N6 a WiLD ellen a SEC keretein belül

Nice győzelemmel zárt az N6 a WiLD ellen a SEC keretein belül

Mivel több magyar gárda is bejutott az ESL SEC kupájára, ezért elkerülhetetlen, hogy egymással is találkozzanak néha, így történt ez az N6 és WiLD között is, nézzük, hogy alakultak a meccsek!

Nagyon szoros volt az egész széria a két gárda között, bár ha a múltjukat nézzük, papíron a WiLD volt az esélyesebb, szimplán csak a tapasztalatot és összeszokottságot nézve, elvégre Domee-n kívül a többiek már több mint egy éve együtt játszanak. Nem adta magát könnyen azonban az N6 se, sőt mi több, új toposuk, Bl1ce is brillírozott a meccseken, illetve először láthattunk olyat Magyarországon, hogy egy csapat mondhatni állandó cserével játszik, hiszen a szintén friss hús kukimuki két meccset játszott, a korábban pedig dzsungelesként játszó Penge, pedig egyet az alsó ösvény lövész pozícióján.

Magyar rangadó jön a SEC-en, így állunk két forduló után!

Az első nem lett túl fényes, de másodjára már több magyar csapat is tudott valamit szépíteni a teljesítményén!

Rögtön az első meccsen Bl1ce egy Rivennel mutatkozott be, aminek eleinte voltak gondjai wAZIER Nautilisával, de a meccs végére 7 1 8-ban végzett, nem is kapta meg többet a felső ösvényen. Adm és Domee egész jól hozták a meccset a saját ösvényükön, de ezúttal hi im mate nem tudta a hátán cipelni a csapatot, bár azt hozzá kell tenni, hogy több mint 100 farmot vert rá kukimukira, a győzelemre ez viszont nem volt elég. Kissé oda vissza volt a mérkőzés, a 43. végső percben is alig több, mint 7k különbség volt a csapatok között aranyban, de sárkányok terén mindent elhozott az N6 és egy 38. percben megszerzett sunyi Baronnal tudták betolni a tornyok nagy részét, illetve az inhibitorokat, onnan már csak egy végső ostrom kellett a győzelemhez.

Második alkalommal is az N6 nyitott jobban, két tornyot és több killt is elhozva az elején, úgy tűnt, hogy érik a 2-0. A WiLD azonban ezúttal résen volt és ha kis lépéshátrányban is, de észbe kaptak még pont időben, mivel a top és a mid is 0 2 0-ban volt náluk. Hi im mate ezúttal beújított Xayah-ra és meg is alapozta előnyét az ösvényen. Funzkai többször is megnehezítette a WiLD dolgát, figyelmét leginkább midre és topra helyezte. Vio Tham Kench-e is nem kevés fejfájást okozott és többször is kihúzta kukimukit a csávából. Egy midlane-en jól alakult harc utána WiLD 3 embert is elhozott, majd rögtön Baronra mentek, Funzinak pedig nem jött össze a lopás mivel még előtte elkapták. Az N6-nál itt kicsit fejben elromlott valami, mert a harcokból folyamatosan a WiLD jött ki jobban, annak ellenére, hogy Bl1ce Gnarja szép kezdeményezésekkel robbant be, de nem tudták őt megfelelően követni. A 30. percre a WiLD teljesen ledolgozta hátrányát. Ahogy telt múlt az idő, a WiLD egyre több harcot nyert és ezekből egyre több tornyot is bedöntöttek és végül egy 4-0-ás csere után már csak egy Nexus torony maradt az N6 oldalán, illetve a mid inhibtort is elvesztették. Visszavonuláskor szerették volna büntetni a WiLD-ot de ez visszafele sült el. A meccset egy utolsó Baron harc döntötte el, ahol rossz pozícióba került az N6, mindenki fejvesztve menekült és a Baron a WiLD-hoz került egy kis chase után, innentől pedig már könnyű dolguk volt befejezni a meccset.

A harmadik meccsen három szereplő is volt, a WiLD, az N6 és Bl1ce Camille-ja. wAZIER ezúttal is Nautilus mellett tette le voksát, akinél tankosabb karaktert jelenleg nehéz választani topra. wAZIER sajnos egyszer kifagyott, az N6 viszont nagyon sportszerű volt és nem vitte el a gyilkosságot, így Nautilus el tudott menekülni, viszont az első torony az N6-hoz került, azon belül is Bl1ce-hoz, akinek nagyon jól jött a korai arany. Az első gyilkosságért majd 10 percet kellett várni, amit szintén Bl1ce hozott el soloba wAZIER ellen, a bot lane-en pedig Funzinak köszönhetően hi im mate-t is elkapták, mivel Ivern nem volt a közelbe és a gyilkosság után a második torony is dőlt. Igazán nagy harcok nem voltak egy darabig, inkább kisebb skirmishek, amikből rendszerint az N6 jött ki jobban, kicsit jobban mozogtak a pályán együtt illetve több őrszemet helyeztek el, amivel könnyű volt megszerezni a lépéselőnyt. Összességében elmondható, hogy nem sok gyilkosság történt, inkább a makróra feküdtek rá a csapatok. Ez a fajta passzív játék jól jött az N6-nak, mert így a Bl1ce végig tudott splitpusholni, hiába állt egy Nautilus vele szemben, szép lassan haladt az ösvényen előre, amíg nem küldtek rá több embert is. Ezúttal is elhozta az összes sárkányt Funzi és miután többen is megmutatták magukat a bot illetve mid lanene a WiLD-tól, az N6 azonnal ráment a Baronra, amit el is tudtak hozni a WiLD válasza nélkül. Kezdődhetett az ostrom, amihez Cuhiék 4 0 1-re álltak be, Camille boton a többiek topon, miután a mid inhibet már korábban elvitték. A baron ismét az N6-hoz került, Nautilus nem tudott TP-t használni mivel meghalt 1 v 1-ben, bár Domee majdnem ellopta a Baront, de csak majdnem, így a Baron után az ősi sárkány is Pengééké lett, aki csak a harmadik meccsre szállt be, az edző, Murzsa "Debate" Norbert döntése alapján. Elmondása szerint a callokat végig Penge hozta és látva az objektívák terén az előnyöket, szép munkát végzett. A végső harcnál Bl1ce kiszedte azonnal hi im mate-t, a fő sebzésforrás ezzel eltűnt, majd további két tagot, Adm és hextasy pedig már nem tudott 4 ellen védekezni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!