UOL: Rekkles mégsem jön, mindenki más megy Koreába

Az imént jelentették be jól láthatóan már a reptérről, hogy a teljes csapat Koreába megy bootcampelni, sajnos vagy sem, de Rekkles nélkül.

Tegnap felröppentek a hírek, hogy az UOL valami nagyot fog ma délután 4-kor bejelenteni. Mivel volt pár elejtett félreérthető célzás, a reddit azonnal rászállt a témára és UOL Dad tweetje miatt sokan már Rekklest, egyesek még Expectet is várták a csapatba.

Bejelentésre készül az UOL, Rekkles érkezhet?

Lehet, hogy csak véletlen egybeesés, de egy félreérthető megjegyzést elejtett az UOL tulaj is.

A bejelentés valóban megtörtént, ám tagcsere mégsem várható az unikornisoknál, helyette inkább a jövőre koncentrálnak, azon belül is a fejlődésre. Éppen ezért úgy döntött a csapat, hogy berlini lakásukat hátrahagyva Koreába mennek bootcampelni, ezt a hivatalos Twitter oldalukon jelentették be, délután négykor, ígéretükhöz hűen.

Sokan attól féltek, hogy egy csak egy újabb szponzorbejelentés lesz a csapattól és bár annál ez azért nagyobb hír, mégsem akkora, mint amekkorát a közösség várt. Abban a tekintetben tényleg nagy hír, hogy ez sokat fog segíteni a játékosok fejlődésében. Talán a nyári szezonban már a G2-vel is fel tudják így venni a kesztyűt és végre láthatjuk őket egy világbajnokságon is. A tavaszi szezonban megszerzett második hely elég jó kiindulópont ahhoz, hogy elég pontot szerezzenek össze a VB-n való szerepléshez.

Vizicsacsi azt mondta, hogy 10 napot fognak eltölteni az e-sportok Mekkájának számító Dél-Koreában, meglátjuk nyáron, hogy ez mire lesz elég.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!