EPL: Kikaptak DeadFoxék, a bennmaradásért kell játszaniuk

EPL: Kikaptak DeadFoxék, a bennmaradásért kell játszaniuk

0-2-es eredménnyel zártak DeadFoxék a NiP ellen.

Tegnap este lezajlott az ESL Pro League 5. szezonjának utolsó játéknapja is, ahol a HellRaisersnek a NiP ellen kellett bizonyítania a bent maradás érdekében. Sajnos azonban nem sikerült elérni a célt, de nézzük is mi történt!

A NiP ellen ér véget az EPL 5. szezonja DeadFoxéknak, itt nézheted magyarul!

Börőcz "DEADFOX" Bence és csapata, a HR utolsó körében van az ESL Profi Ligájának, ahol ezúttal a svéd NiP ellen bizonyíthatnak!

Train

Az első pálya egy kifejezetten erős, 12:3-as félidővel indult a HR javára, innen viszont a NiP képes volt visszajönni a meccsbe sőt fordítani is! 14:12-ről sem tudta befejezni a meccset DeadFox és csapata, az utolsó 4 kör is a nindzsák kezében landolt, ez pedig azt jelentette, hogy 16:14-re behúzták az első pályát.

Bence hiába volt a legjobb játékos a szerveren végig, sajnos ez sem volt elég a meccs rövidre zárásához, pedig a második félidőben is voltak szép villanásai:

A legnagyobb problémát viszont az jelentette, hogy a NiP-nek sikerült lehoznia 4 darab 1vX helyzetet is a legfontosabb pillanatokban, ezzel ellehetetlenítve a HR-t terror oldalon. F0rest volt a másik játékos, aki elképesztő dolgokat tudott művelni a vonatos pályán, íme az egyik legszebb Deagle 4k tőle:

Cache

Itt már sokkal simábban indult és ért is véget a mérkőzés a NiP számára, sok mindenről nincs is beszélnünk: egy 11:4-es CT oldalt követően a NiP egyetlen kört veszített támadó oldalon a következő 6 körben, így 16:5-re viszonylag gyorsan be is fejezték a meccset. Ismét f0rest volt kitűnő formában, elképesztő 33-12-es statisztikájával toronymagasan a találkozó legjobbja volt.

Sajnos ezek az eredmények nem voltak elegek ahhoz, hogy DeadFoxék nyugodtan várhassák a következő őszi szezont, hiszen így a tabella 12. helyére kerültek, ami azt jelenti hogy feljutási mérkőzést kell játszanak, csak úgy mint a Virtus.pro. Ellenfelük azon a mérkőzésen vagy a BIG vagy a PENTA lesz, remélhetőleg sikerül túljutni rajtuk!

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!