Huni:

Huni: "Én vagyok 2017 legjobb toposa"

Az SKT kétség kívül a legjobb csapat a világon és ezt nem is rejti véka alá a csapat toposa, Huni sem az MSI-n adott interjúja alapján.

A szezon elején még sokan meglepődve, egyesek akár még meghökkenve is néztek az SKT döntésére, mikor leszerződtették Huni-t a felső ösvényre. Azt persze senki nem állította, hogy Huni ne lenne jó játékos, elvégre a Fnatic veretlen alapszakasza, a csapat 2015-ös VB-n való szereplése is az ő nevéhez fűződik és az NA LCS-ben is jól teljesített az Immortals színeiben egészen a rájátszásokig, ahol viszont mindkétszer kiestek.

Visszavágott a kis vietnami csapat a TSM-nek, az SKT dominál - MSI 1. nap összefoglaló

Ennél több 3 betűs rövidítést nem tudtunk volna a címbe rakni.

Sikereihez mindenképp hozzátett tökéletes összhangja Reignover-rel is, aki sok figyelmet szentelt neki, de VB-re, illetve nemzetközi versenyre nem jutott ki 2015 óta. Játékstílusára is sok mindent lehetett mondani, csak épp azt nem, hogy szokványos, vagy hogy visszafogott, így nagy kérdés volt, hogy kkOma mennyire tudja majd megnevelni. Az eddigi eredmények alapján sikerrel vette az akadályokat, Huni-t tankokkal is láthattuk már játszani, bár továbbra sem az a kedvence, de minden szerepet bevállal, ami a csapatnak éppen kell.
Csatlakozz az Esport1 közösséghez!
Jelenleg is dominál az SKT az MSI-n és egyelőre veretlenek a csoportkörben. Egy Sjokz-nak adott interjúban elég magabiztosan beszélt arról, hogy az SKT a világ legjobb csapata, amióta létezik a LoL és a többieknek kell felnőniük a feladathoz, hogy megverjék őket. Ha mindez nem lenne elég, azt is hozzátette, hogy magát tartja a legjobb toposnak a világon és ezt be is akarja bizonyítani idén az MSI-n, illetve majd a későbbi nemzetközi versenyeken is, hiszen az LCK-ben már megállta a helyét.

A kérdésre pedig, hogy megnyerik-e az MSI-t a válasza csak annyi volt, hogy természetesen nyerni fognak és ő maga készen áll arra, hogy mindenkit elverjen. Erős szavak ezek egy játékostól, de ellentétben a legtöbbjükkel, Huni talán az az ember, aki ezeket a szavakat alá is tudja majd támasztani, eddigi teljesítménye alapján nincs miért szégyenkeznie.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!