Videó: Coldzera kitűnő formája sem menthette meg az SK-t

Videó: Coldzera kitűnő formája sem menthette meg az SK-t

A brazil játékos 1v4 clutchot hozott UMP-vel.

Coldzera 2016 legjobb játékosa volt, két Major és több, kisebb torna legértékesebb játékosa, de úgy tűnik ezek a címek is csak arra szolgálnak, hogy tovább motiválják őt a fejlődésben és eredményességben. Legalábbis ez a kiemelt pillanat a Subaru meghívásos észak-amerikai versenyéről ismét ezt mutatja.

VIDEÓ: Ezért lett Coldzera az IEM Sydney MVP-je

Az SK Gaming és a FaZe Clan vívta az IEM Sydney döntőjét, a tavalyi év legjobbjának választott brazil pedig ismét régi fényében csillogott!

Mindenki tudja, hogy GODzeránál kevés jobb sztárjátékos van most a profi CS:GO-ban és erre a megállapításra szeretne minden alkalommal bizonyítékot adni. Valahogy így történhetett meg a videóban látható 4k clutch is, ahol egy teljesen reménytelen helyzetet képes megoldani a Cloud9 elleni mérkőzés 3. körében.

Tény és való, hogy a Cloud9 játékosainak hibái is hozzájárultak a körgyőzelemhez, ám érdemes figyelembe venni, hogy Coldzera mennyire jól átlátja a helyzetet és pontosan a legjobb pillanatban néz rá minden ellenfelére akik hagyták neki, hogy 1v4-et hozzon egymást követő 1v1 szituációkkal, ugyanis mindig egyesével néztek rá az ellenfelek. Ezen a szinten ez már komoly kommunikációs hibát jelent, azonban Coldzera higgadtságával képes volt meglátni ezeket a lehetőségeket és szépen ki is használta azokat.

Sajnos ez a clutch sem volt elég ahhoz, hogy az SK megnyerje a találkozót, mivel 16:12-re kikaptak Cobblestone-on, majd 16:14-re Trainen is a Cloud9-tól, akik végül megnyerték a versenyt is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!