Vért kell izzadnia Deadfoxéknak, ha bent akarnak maradni az ESL Pro League-ben

Vért kell izzadnia Deadfoxéknak, ha bent akarnak maradni az ESL Pro League-ben

Ma este elindul a háromnapos harc az EPL helyekért.

Miután az ESL Pro League ötödik szezonjának zárófordulójában a HellRaisers 0-2-es vereséget szenvedett a NiP-től, biztossá vált, hogy "osztályozót" kell játszaniuk a bennmaradásért STYKO-éknak, hiszen a 14 csapatos versengés végére csak a létbiztonságot fenyegető 12. helyet sikerült elérniük, karöltve a 13. helyezett Virtus.pro-val.

EPL: Kikaptak DeadFoxék, a bennmaradásért kell játszaniuk

0-2-es eredménnyel zártak DeadFoxék a NiP ellen.

A HR kiesés elleni harcának első akadálya a finn-észt-német-lengyel ötös, a PENTA lesz. Ők 3. helyet értek el az ESEA 24. szezonjában, ehhez a BIG elleni vereségig jó játékuk segítette őket, míg a BIG-es srácok az ESEA liga második helyét csípték el a GODSENT mögött, ezért muszáj, hogy itt legyenek most.

A PENTA a kRYSTAL-HS-suNny-zehN-innocent ötössel érkezik, így messzemenő következtetéseket nem lehet levonni a két csapat korábbi mérkőzéseiből - tavaly szeptember óta nem találkoztak a csapatok, az akkori PENTA rosterből pedig mára csak kRYSTAL maradt meg. Várhatóan izgalmas meccset játszanak egymással, hiszen a nemzetközi együttes igen szépen szerepelt a HellCase 4. kupáján is, ahol csoportjában a Kinguint és az LDLC-t iskolázták, a rájátszásban pedig a CPH Games győztes Singularity és az Outlaws is ott van.

Megirigyelték a FaZe-receptet a PENTA csapatánál, itt az új ötös

A régen jobbára németekből építkező szervezet szakított a korábbi hagyományokkal és a jövőben európai All Star együttessel támadnak.

A másik ágon a Virtus.pro csap össze a BIG csapatával, akik a svéd GODSENT-től kikaptak a döntőben. Ez pedig a papíron keményebb lengyeleket jelenti ellenfélként, tehát nem lesznek könnyű helyzetben, feltéve hogy TaZ-ék nem okoznak csalódást ezúttal is.

A lebonyolítás a következőképpen alakul majd: minden mérkőzés Bo3 lesz, így a ma esti 18:00-tól induló HR-PENTA meccs is, melyet 21:00-tól a Virtus.pro-BIG meccs követ. Ezt követően holnap folytatódnak a küzdelmek, először a két vesztes vív kiesési meccset 18:00-tól, majd a két győztes csap össze egymással 21:00-tól. Mindkét meccsnek komoly tétje lesz, hiszen egy csapat azonnal kvalifikálja magát az EPL 6. szezonjára, míg egy másik az ESEA 25. szezonjában folytatja ősztől.

A harmadik napon, csütörtök este 16:00-tól a két 1:1-es állású csapat játszhat egymással, ahol eldől a második kiadó hely sorsa is. Egy vereség esetén tehát lehet még javítani, de a legjobb természetesen a két győzelem lenne DeadFoxéknak.

Magyar közvetítés várható 18:00-tól ESL csatornánkon, ahol a HellRaisers és a PENTA összecsapását követhetitek majd!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!