Máris megtalálta új játékosát az Immortals?

Máris megtalálta új játékosát az Immortals?

A pletykák egy fiatal tehetség érkezéséről szólnak.

Éppen hogy megtörtént fnx kispadra ültetése az Immortalsnál, máris a HLTV és a csapatokhoz közeli források által megerősített pletykák láttak napvilágot az új 5. játékos kilétéről!

fnx távozik az Immortalstól - hivatalos

Ami délelőtt még csak pletyka szinten létezett, estére már hivatalos lett. fnx kispados, keresik az utódját.

A kiszemelt játékos úgy tűnik egy fiatal 18 éves brazil tehetség, João "horvy" Matheus Rodaczynski Horvath aki állítólag már együtt gyakorol a leendő társakkal. Ő jelenleg a portugál k1ck játékosa, ahonnan az Immortals ki szeretné vásárolni, ám egyelőre hivatalos megerősítés erről nem történt, mivel szeretnének egyezségre jutni a k1ckkel az üzlet minden részletében mielőtt elárulnák az új 5. kilétét.

A brazil játékos az év elején csatlakozott a k1ckhez, ennek okán Brazíliából Portugáliába kellett költözzön, hogy együtt készülhessen és versenyezzen csapatával. Előtte brazil csapatokban játszott, többek között a CNB-ben, INTZ-ben és a T Show-ban. Legutóbbi komolyabb eredményük a portugál csapattársakkal a 4Gamers CS:GO Masters versenyén elért 2. hely volt május elején, ahol sajnos a döntőben elvéreztek a török Space Soldiers ellen 0:2-re.


João "horvy" Horvath (jobboldalon) és a k1ck a 4Gamers versenyén

Sokak szerint az egyik legtehetségesebb brazil fiatalról van szó horvy személyében, valószínűleg ez vonzza az Immortalst is megszerzésében. Ha csak belegondolunk, hogy a most már SK-ban játszó Felpset képesek voltak elengedni úgy, hogy egyértelműen a csapat legjobb játékosa volt, akkor látható, hogy most ezt a hibát javítanák ki.

Egyelőre nem látni, hogy mire mehetne horvy-val az Immortals, az viszont esélyes, hogy a közeljövőben nem lesznek nagy változtatások a csapat játékában, vagyis az új játékos fnx helyét veheti át és ő lesz az új ügyeletes lurker, akinek össze kell hoznia a körértékű pillanatokat meccsről meccsre. Elsőre kicsit kemény diónak tűnik a feladat egy ennyire fiatal és tapasztalatlan játékosnak, de szerencséjére a k1ckben is ezt a szerepet tölti be.

Kíváncsian várjuk a folytatást és megerősítést, hiszen ezzel a pletykával igen egyértelműnek tűnik fnx távozása. Ha csak nem az a terv, mint annak idején ChrisJ kispadra ültetésével a Major után: az új játékost kipróbálni, majd eladni valakit az aktív játékosok közül (NiKo). Amennyiben utóbbi teljesül be, vajon ki repülhet a csapatból? 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!