fnx távozik az Immortalstól - hivatalos

fnx távozik az Immortalstól - hivatalos

Ami délelőtt még csak pletyka szinten létezett, estére már hivatalos lett. fnx kispados, keresik az utódját.

Ma délelőtt felröppent egy hír, miszerint fnx távozhat a "vegyes" eredményekkel rendelkező Immortalstól - írta a hltv.org csapatközeli forrásra hivatkozva. Fnx felpset váltotta idén februárban az Immortalsnál, ahol – igaz hullámvölgyekkel - de sikerült viszonylag jó eredményeket elérniük, ilyen volt például az IEM Katowice 3-4. helyezése, vagy a DH Austinon szerzett ezüstérem, illetve a EsportsArena Showdown Championship megnyerése. Sajnos a jó eredmények mellé becsúszott egy SL i-League StarSeries S3 9-11. hely is. 

A "pletyka" estére igaznak bizonyult, hiszen az Immortals a hivatalos Facebook oldalán jelentette be fnx távozását.

"Az IMT csgo csapata keményen küzdött idáig, hogy a versenyzés következő szintjére lépjen. Szervezetként azon dolgozunk, hogy a lehető legjobbak legyünk, miközben egy hosszútávú sikertörténet alapjait építjük. Az eddigi egyik legnagyobb probléma, amivel szembenéztünk eközben, az a csapaton belüli problémák voltak, amelyek sajnos hatással voltak a játékbeli teljesítményre is. Számunkra fontos, hogy egészséges környezet legyen a csapaton belül, éppen ezért kispadozzuk Lincoln "fnx" Lau-t. Az Immortals várja a csereajánlatokat más csapatoktól, de keressük a hosszú távú megoldást is a roster cserére. Eközben, fnx helyét a csapatban ideiglenesen az edző, Rafael "zakk" fernandes veszi át" - Immortals Facebook

Fnx helyét egyelőre a csapat coacha, zakk veszi át. A hír annak fényében már nem volt meglepő, hogy a Subaru által szervezett meghívásos kupán, az SK Gaming ellen a csapat már fnx nélkül állt fel.

Az Immortalsnak viszont iparkodnia kell az új tag keresésével, hiszen két hét múlva kezdődik az EPL offline fináléja, ahová bizony sikeresen kvalifikálta magát a dél-amerikai ötös. Mit gondoltok, ki lesz az új ötödik emberük?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!