Egy korszak vége: Lifecoach távozik a G2-tól

Egy korszak vége: Lifecoach távozik a G2-tól

A Hearthstone-ból kifelé álló német játékos másfél év után hagyja ott a szervezetet.

Régóta érződött már Lifecoach-on, hogy nem élvezi úgy a Hearthstone-t, mint régen, így nem okozott különösebben nagy meglepetést a döntés, amikor az év elején kiderült: a német játékos felhagy a kompetitív játékkal.

Teljesen nem fejezte be a játékot, ott van például a Hearthstone Global Games német válogatottjában is, komolyabb szinten azonban már nem tervezi űzi a HS-t. Korábban azt is elárulta, mi miatt döntött így.

2% - Ezért hagyta abba Lifecoach

A német játékos kifejtette, mi miatt döntött úgy, hogy felhagy a kompetitív Hearthstone-nal.

Lifecoach távozása a profi közegből most már végképp "hivatalosnak" tekinthető: bejelentette, hogy elválnak útjaik a G2-val. A szervezet Hearthstone csapata az egyik legerősebbnek számított a Lifecoach, Thijs, Rdu hármassal, mostantól azonban már csak a holland és a román játékosra számíthatnak. Hogy érkezik-e valaki a német helyére, és ha igen, ki lehet az, még nem tudni - a G2 egyelőre nem adott még ki közleményt Lifecoach távozásáról, aki így búcsúzott társaitól:

Adrian Koy nevével a távozás ellenére még biztosan találkozni fogunk az e-sporton belül, miután a versengést nem adja fel, csupán játékot vált. Műfajon belül marad, hiszen a Gwentben lelt "új otthonra" - egyelőre igen jól megy neki, hiszen most hétvégén megnyerte az első hivatalos versenyt, a Gwent Challenger Tournamentet, melynek 60 ezer dollár volt a fődíja.

Bízunk benne tehát, hogy mindenképp hallunk még Lifecoach felől - ha nem is Hearthstone-ban, akkor Gwentben -, hiszen egy népszerű, sokak által kedvelt, és nem utolsó sorban nagyon sikeres játékosról van szó.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!