WiLD vs DD összecsapás az ESL SEC-en, jöhet a CS kvali revans?

WiLD vs DD összecsapás az ESL SEC-en, jöhet a CS kvali revans?

Az év magyar e-sportolója, vagyis hi im mate néz ma farkasszemet Forg1ven-nel, az egykoron egyik legjobb nyugati lövésszel.

Az ESL SEC dübörög tovább, ma sem leszünk híján izgalmaknak, hiszen a WiLD.CoolerMaster fog megküzdeni a görög Different Dimension-nel, akik már két ízben is megnyerték a SEC-et. Ma sem lesz egyszerű a feladat, mivel a DD alsó ösvényén nem más fog játszani, mint Forg1ven. Legutóbb a Challenger Series kvalifikációján találkozott a két csapat, akkor a Different Dimension jött ki győztesként, 2-1 arányban. Ezen szeretne majd ezúttal változtatni a WiLD.

Nice győzelemmel zárt az N6 a WiLD ellen a SEC keretein belül

Aioween | 17/05/09 14:30 Nagyon szoros volt az egész széria a két gárda között, bár ha a múltjukat nézzük, papíron a WiLD volt az esélyesebb, szimplán csak a tapasztalatot és összeszokottságot nézve, elvégre Domee-n kívül a többiek már több mint egy éve együtt játszanak.

Egyébként eléggé besűrüsődött a WiLD időbeosztása a napokban, tegnap is meccsük volt és ma is lesz, ráadásul nem is akármilyenek. Tegnap az Instinct E-sports-al játszottak, a siker azonban sajnos elmaradt, a szerb gárda ezúttal jobbnak bizonyult.

Pedig első meccsen Adm még Aurelion Sol-t is megkapta, hi im mate pedig újra Xayah-zhatott. De valahogy még ezek az erős választások is kevésnek bizonyultak a meccsen, bár az első felében a WiLD állt jobban. A 30. percre az előny eltűnt, nem ez volt Domee legjobb meccse Elise-el. Lategame-re pedig az Ekko és a Caitlyn is beindult, sőt még a Baront is megszerezték. Egyre több WiLD torony tűnt el a pályáról és a hátrány behozhatatlannak minősült. A meccset Sakre 3 emberes Flash Tauntja döntötte el Galioval, 4 embert vesztett a WiLD másodperceken belül, wAZIER pedig egyedül már nem tudott csodát tenni.

Nagy problémát jelentett az első meccen Caitlyn is, így ezúttal ezt hi im mate hozta el. wAZIER maradt a Gnar választásnál, Domee Gragas-t hozott, Elise-t ezúttal Stefy kapta meg. Hextasy pedig egy kissé meglepő választással támogatta mate-t, ugyanis Maokai jött az alsó ösvényre. Az első gyilkosság ezúttal is a WiLD-hoz került, Domee Flash Body Slamjének köszönhetően, Milica pedig Flashelni se tudott a Cassio W-nek köszönhetően. Ezután viszont megint az Instinct vette át az irányítást, torony diveok és jó kezdeményezések jöttek sorra. Adm Cassiopeiaja nagyon sok figyelmet kapott miden, így esélye sem volt megindulni, főleg, hogy Milica egy idő után már könnyedén 1 v 1-ezni tudta őt, ami Ahrival nem volt nehéz. A 17. percben a harmadik külső tornya is bedőlt a WiLD-nak, a hátrányuk egyre inkább nőtt, a szerbek pedig egy pillanatra se engedték el a gyeplőt. Baron Nashorra már érkezni se tudott a WiLD, ezt könnyedén elhozta az Instinct. A meccs végére már több mint 13 ezres lemaradásuk volt, tornyot pedig egyste sem hoztak, ez elég is volt a szerbeknek. Egy Baront azért ellopott Domee, de ez az eső után köpönyeg esete volt, a meccseket így is az Instinct nyerte 2-0-ra.

Ma viszont esélyük lesz szépíteni az álláson, igaz ma sem lesz egyszerű dolguk. A Different Dimension évek óta egy meghatározó csapata a görög ligának és ahogy már említettük az LCS-t is megjárt Forg1ven lesz az alsó ösvényen, hi im mate-nak fel kell kötnie a gatyáját rendesen, hiszen ha ma kikapnak, minden bizonnyal nem mennek majd a playoff-ba.

A mérkőzés este 6-tól veszi kezdetét az esporthulol csatornáján, magyar kommentárral LordRyder és Garyan jóvoltából.

Élő videó megtekintése innen: esporthuLOL – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!