Egyelőre nincs kihívója az oroszoknak WoT-ban

Egyelőre nincs kihívója az oroszoknak WoT-ban

Ismerd meg a régiót, ahonnan a két világbajnok csapat mellett másik két favorit is érkezik!

A május 27-28-án tartandó moszkvai döntő 12 férőhelyéből 4-et kaptak, melyekre olyan csapatok jutottak be, amelyek sok fejtörést fognak okozni bármelyik ellenfelüknek, de még egymásnak is. A döntő győztese sokak szerint idén is orosz csapat lesz, sejtésük pedig nem megalapozatlan!

Azért mondják sokan ezt, mert a WoT e-sport történetében mindhármat orosz csapat nyerte meg, sőt, mindössze kettő csapat osztozik a címeken. A Natus Vincere (Na’Vi) az elsőt és a harmadikat, a HellRaisers (új nevén Tornado Energy) a második, még 7/54 rendszerben rendezett világbajnoki döntőt nyerte meg és fölényük azóta sem csökkent. Lássuk kik képviselik ezúttal az oroszokat!

A játék „el Clasico”-ja a NaVi – Tornado meccs volt mindig is és valószínűleg idén is ez lesz a Grand Finals legfontosabb meccse, nyertese véleményem szerint 95%, hogy elhozza az aranyat akkor is, ha már a negyeddöntőben találkoznak és a továbbjutóra további meccsek várnak. Ha valamely csapat képes lenne mégis felborítani a papírformát, az az EU régió mindkét szezonját megnyerő DiNG, esetleg a szintén európai Kazna Kru, vagy egy honfitársuk lenne.
Egyébként kettejük közül sokáig a NaVi tűnt erősebbnek, mostanában kiegyenlítődni látszik az erőviszony, ezt a Champions Rumble és a régió második szezonjának offline döntője is mutatja (két Tornado győzelem).


Adott a két óriás, mellettük azonban ott van az NSS (Not So Serious), akik a tavalyi szezonban a bronzmeccsig jutottak (kikaptak a mára feloszlott Wombats on Tanks-tól), az idei első szezon alapszakaszát megnyerték, a másodikban pedig csak egy ponttal maradtak el a NaVi-tól. A Tornado Energyt a tabellán hiába előzték meg, ugyanis ők már az első szezon után, a moszkvai Champions Rumble eseményen kvalifikálták magukat, így a második szezonban sokat kísérletezve és „a figurát lazábbra véve” a harmadik helyre értek be.

Minden nagydöntő győztesének régiója abban a jutalomban részesül, hogy a következő döntőre a szokásos 3 helyett 4 csapat képviseltetheti magát és régióját, ez idén a Brain Storm lesz, annak ellenére, hogy a második orosz döntőre nem jutottak be, az egész éves pontszámuk viszont elégnek bizonyult a kvalifikáláshoz. Tőlük is láthattunk egészen jó húzásokat és bátor felállásokat, szóval kíváncsian várhatjuk a szereplésüket, mert ebből még sok minden lehet.

Maradhat továbbra is az orosz fölény, vagy idén lesz új befutó?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.