Igazi gálát varázsolt a WiLD és a THR a Telekom Hajón

Igazi gálát varázsolt a WiLD és a THR a Telekom Hajón

Újabb mérföldkőhöz érkezett a hazai gaming és esport rendezvényszervezés, ugyanis május 12-én sikeresen lezajlott az első Telekom Hajó esemény. De hogy milyen is volt valójában? Részletek a cikkben!

Nagy fába vágta a fejszéjét a Telekom és az Otherworld, amikor arra adták a fejüket, hogy a Duna vizére viszik rendezvényüket. Az eleinte borsos árat kérő rendezvény később ingyenessé vált, ezzel biztosítva a hajón több száz résztvevőt, akik láthatóan jól érezték magukat!

Fennakadások azért itt is voltak, ugyanis többször gyengélkedett a 4G, de összességében nem okozott gondot a szervezőknek, hamar elhárították a problémát, így a THR és a WiLD barátságos showmérkőzése rendben lezajlott. A srácok akciódúsra vették a formát, annyi gyilkosság történt, ami a profi mérkőzésekre általában nem jellemző. Mi tagadás, tét nélkül leginkább egymás gyepálása volt a cél!

Bár a fő attrakció rendben lement, idő és 4G hiányában a HALO 5: Guardians döntőt csak a helyszíni szurkolók láthatták, ami végül a "Szárazföldi Patkányok" győzelmével végződött! 


(Balról jobbra: Radovics Áron, Pokorláb Tamás, Turcsányi Botond, Baranyi Ádám)

A rossz időt jóslók ezúttal tévedtek, bár a magas páratartalom és a nem megfelelő szellőztetés miatt, így sem volt mindig komfortos érzés az Európa hajóban. Kárpótlásul a három szintes rendezvény legfelső emeletén, a tetőtéren gyönyörködhettek a résztvevők Budapest látványosságaiban! 

Összességében egy sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött, és az idő korlátozottsága, a fő produkció tét nélkülisége jól jelzi, hogy a Telekom és az Otherworld számára ez egy pilot volt, ami azt jelenti, hogy ha Ők is úgy ítélik, számíthatunk még hasonló rendezvényekre a jövőben. Remélhetőleg ez így is lesz!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!