ESL SEC: Kieső helyen a WiLD, csoportelső lehet a THR

Felemásan alakul a magyarok teljesítménye a SEC-en, a THR első helyen, míg a WiLD búcsúzhat, a Team HoP láthatóan kiégett.

Hetek óta zajlik már az ESL Southeast European Championship versenysorozata és bár még sok meccs van hátra, többek közt az elnapolások miatt, de szép lassan körvonalazódik a végeredmény. Egyesek már 4 meccsen is túl vannak, mások hármat játszottak le és van aki még csak kettőt.

WiLD vs DD összecsapás az ESL SEC-en, jöhet a CS kvali revans?

Aioween | 17/05/16 16:30 Az ESL SEC dübörög tovább, ma sem leszünk híján izgalmaknak, hiszen a WiLD.CoolerMaster fog megküzdeni a görög Different Dimension-nel, akik már két ízben is megnyerték a SEC-et. Ma sem lesz egyszerű a feladat, mivel a DD alsó ösvényén nem más fog játszani, mint Forg1ven.

Tegnapi napon sok mérkőzésünk volt, több magyar csapatot is érintettek az események. Többek közt a WiLD játszott a Different Dimension csapatával, ahol ezúttal Forg1ven és a görögök minősültek jobbnak. Hi im mate elmondása szerint nem tudott a lehető legjobban teljesíteni, de azért a második meccsen 12000 sebzést rávert Forg1ven-re, tehát egyáltalán nem kell szégyenkeznie. Ezzel a vereséggel viszont a WiLD egy elég kellemetlen helyzetbe kerültek, matematikailag még van esélyük kijutni a playoffra, de nem túl sok.

Volt egy magyar kontra magyar összecsapásunk is, a Team Horizon Reapers és a Team HoP között. Előbbi a Cool Gaming ellen játszott a nap korábbi felében, akiket 2-0-ra sikerült megverniük. A meccsek maximum gyilkosságok terén voltak szorosak, a román gárda nem igazán szentelt figyelmet a tornyokra, így hiába haltak meg néha a THR-esek, semmit nem hozott el a COOL cserébe. Ezt másodjára sem korrigálták igazán, ez pedig a THR viszonylag egyoldalú győzelméhez vezetett, a második meccset le se játszották, mivel a románok feladták azt.

A Team HoP pedig a Yordle Elite Force-al játszott egy elég szoros szériát, ami három mérkőzésig is elment. Az első meccset a HoP nyerte és egy ideig úgy tűnt meglesz a 2-0, de az ellenfél végül kiegyenlített. A harmadik alkalom is nagyon szoros volt, de sajnálatos módon a csapatkompozíció nyert a Yordle-nél és a felfarmolt Jax elég volt a győzelemhez, pedig eleinte sok figyelmet szenteltek neki a HoP-os srácok, hogy valahogy visszafogják.

Érthetően más mentalitással érkezett a két gárda, ez azonban az első meccsen nem látszott, ahol a Team HoP meggyőzően játszott ismét és elhozta az első win- a szériában. Utána viszont valami fejben elromlott, vagy csak elfáradtak a srácok nem tudni, de másodjára a THR egy elég nagy maflást oszott ki, igaz eleinte úgy tűnt, hogy a HoP van jobb formában, de a mid gamere szétesett a csapat. Az utolsó meccsen pedig, mintha már nem is próbálkoztak volna, Kopifoxot elkapták a dzsungelbe az első percben, röpködtek a killek számszerével a THR fele és le se játszották a mérkőzést, 14 percnél openelt a HoP.

Ha esetleg lemaradtál volna a meccsekről, azokat itt visszanézheted!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!