PBE-ne az új Kindred, ekkora lőtávot még biztosan nem láttunk! - videó

PBE-ne az új Kindred, ekkora lőtávot még biztosan nem láttunk! - videó

A mára más híres Vandiril folyton unatkozik, ezért próbál hibákat és érdekességeket találni a játékban, ezúttal az új Kindred került a középpontba.

Nemrég került napvilágra az új Kindred, a 7.10-es patch-el pedig PBE-re bekerült a 7.11 és vele együtt az új Kindred is. Nem is kellett több Vandiril-nek, már neki is esett a karakternek, hogy kiismerje és találjon benne pár érdekességet.

Kindred update van kilátásban, mutatjuk mi változhat

Aioween | 17/05/16 18:30 Kindred egykoron meghatározó szereplője volt a dzsungelnek, egy jó ideje viszont eléggé eltűnt, úgy is mondhatnánk, hogy nyoma veszett az erdőben. Ez leginkább a dzsungel átdolgozásának és a dzsungeltárgyak változtatásának volt köszönhető. A végső képességének átalakítása is rányomta bélyegét a karakterre anno, hiszen már csak maga alá tudta tenni a Lamb's Respite-ot.

Az új passzívját használta ki, ami több támadási hatótávot és sebességet ad neki, minden negyedik begyűjtött jelző után. A videó persze nem tükrözi a valóságot, ennyire azért nem kell tartani Kindred-től, elvégre a videóban látott eredményhez is majd két óra kellett. A látvány viszont önmagáért beszél, amikor nem is kell a lane-en lenni, hogy a minionokat támadjuk, a Runaan's Hurricane pedig két akár igen távol álló célpontot is eltalál. Sőt még a tornyokat is úgy tudjuk támadni, hogy azok nem tudnak visszalőni ránk. Ezt a hatást 44 stacknél érjük el, ekkor már nem tud visszalőni ránk a torony. A sárkányt és a Baront is bőven a pit-en kívülről is lehet ütni. A hab a tortán pedig a kezdőbázison álló embereket is simán levadászhatjuk vele.

A valóság persze ettől távol áll, a tapasztalatok alapján nagyjából 10 maximum 12 stack a reális, annál többet nem nagyon lesz esélyünk összeszedni egy normális meccsen, magyarul 75+25 range-et fogunk kapni átlagosan.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!